• یکشنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۵:۴۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد مطلب: 1405022715920

مدیرکل آموزش و پرورش فارس تاکید کرد

لزوم مدیریت هوشمند منابع در مدارس شبانه‌روزی فارس/ مجوز تاسیس ۲ آموزشگاه در اقلید صادر شد

لزوم مدیریت هوشمند منابع در مدارس شبانه‌روزی فارس/ مجوز تاسیس ۲ آموزشگاه در اقلید صادر شد

ایسنا/فارس مدیرکل آموزش و پرورش فارس بر ضرورت مدیریت دقیق هزینه‌ها و نگهداری تجهیزات در مدارس شبانه‌روزی تاکید کرد و همزمان از تصویب مجوز راه‌اندازی دو دبیرستان شبانه‌روزی جدید برای دانش‌آموزان عشایر در شهرستان اقلید خبر داد.

محسن کلاری امروز یکشنبه، ۲۷ اردیبهشت در یکصد و پنجاه و سومین نشست شورای مدارس شبانه‌روزی استان فارس با اشاره به غیرحضوری بودن کلاس‌ها اظهار کرد: در شرایط فعلی، هزینه‌های سرانه این مدارس نیازمند مدیریت دقیق است تا از فساد مواد غذایی جلوگیری شود و در صورت لزوم، اقلام موجود با مواد غذایی دارای تاریخ انقضای طولانی‌مدت جایگزین شوند.

وی همچنین بر بازبینی فنی موتورخانه‌ها و کنتورهای آب مدارس شبانه‌روزی ظرف سه ماه آینده تاکید کرد و افزود: در قالب نهضت توسعه عدالت آموزشی، می‌توان بسیاری از چالش‌های فضاهای آموزشی در این مدارس را مرتفع کرد.

در ادامه این نشست، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش فارس، به تبیین چالش پراکندگی دانش‌آموزان عشایری در شهرستان اقلید پرداخت. با موافقت اعضای شورا، مجوز راه‌اندازی دو دبیرستان شبانه روزی دوره اول متوسطه(دخترانه و پسرانه) در این شهرستان صادر شد.

یزدان دشتیان همچنین بر اهمیت ارتقای خدمات مشاوره‌ای در مدارس شبانه‌روزی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان تاکید کرد.

انتهای پیام