دانشمندان اخيرا نوع خاصي از لنزهاي تماسي را طراحي كردهاند كه مشكل نزديك بيني افراد را حل ميكند.
به گزارش سرويس «علمي» خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، يك تيم تحقيقاتي از دانشگاه پلي تكنيك«آنگليا» موفق به طراحي نوعي لنز چشمي شدهاند كه مشكل تمركز روي اجسام نزديك را براي افراد نزديك بين از بين ميبرد.
بيماري «نزديك بيني» يا« Myopia» بر اثر ناتواني ماهيچههاي چشمي در تغيير تقعر عدسي چشم و مشكل در تمركز روي اجسام نزديك ايجاد و به مرور زمان شديدتر مي شود. به همين جهت محققان تصيمم گرفتند تا با تجويز اين نوع لنز خاص براي كودكان مستعد ، از پيشرفت Myopia در آنان جلوگيري كنند.
پروفسور لاري داينال، درباره اين اختراع مي گويد : افراد نزديك بين حتي با استفاده از عينك نيز ، توانايي تمركز كامل و واضح روي اجسام ندارند.
وي ادامه مي دهد : با توجه به پيشرفت علم مي توان احتمال نزديك بين شدن كودكان را با توجه به سابقه نزديك بين بودن پدر و مادر پيش بيني كرده، با غربالگري كودكان در معرض خطر و تشويق آنها به استفاده از اين لنزها به بهبود كامل ديد ايشان اميدوار بود.
گفتني است مشكل نزديكبيني، يكي از بيماريهاي بسيار شايع در دنياست و تخمين زده مي شود كه يك ميليارد نفر در جهان مبتلا به آن هستند. به همين جهت تلاش براي رفع اين مشكل جهاني از اساسي ترين برنامه هاي دانشمندان به حساب مي آيد.
انتهاي پيام
نظرات