رييس كميته حقوق بشر مجلس شوراي اسلامي در نامهاي به كميسرياي حقوق بشر سازمان ملل متحد از وي خواست جنايات رژيم اشغالگر اسراييل در "غزه " را به اطلاع دادستان كيفري بينالمللي برساند.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در نامه فاطمه آليا آمده است:
« رييس محترم كميسرياي حقوق بشر سازمان ملل متحد
سركار خانم ناوادم پيلي
با سلام و احترام
همانگونه كه اطلاع داريد پس از ماهها محاصره غير منصفانه شهروندان ساكن در نوار غزه، در روزهاي اخير بمباران و حملات ناجوانمردان رژيم صهيونيستي اسراييل به مناطق غيرنظامي و مسكوني شدت گرفته و شهدا و مجروحان زياد كه بيشتر زنان و كودكان هستند وجدان بشري را متاثر و نگران كرده است. بنابراين با توجه به مفاد اساسنامه ديوان كيفري بينالمللي (رم ـ 1998 ميلادي) مبني بر:
1 ـ تاكيد بر اين كه فجيعترين جنايات مورد اهتمام جامعه بينالملل نبايد بدون مجازات رها شوند.
2 ـ ديوان كيفري بينالمللي كه با سازمان ملل متحد ارتباط خواهد داشت حق اعمال صلاحيت بر شديدترين جرايم مورد اهتمام بينالمللي را داشته (مقدمه اساسنامه) دادستان ديوان كيفري بين المللي(ICC) ميتواند براساس گزارش درخواست منابع و فعالان حقوق بشر از جمله رياست كميسرياي حقوق بشر وضعيت "غزه" را در دستور صلاحيت ديوان كيفري بينالمللي قرار دهد تا تحقيقات مربوطه به مصاديق جنايت عليه بشريت در آن ديوان شروع شود.
3 ـ بر اساس مواد 9 ـ 6 اقدام نظامي رژيم صهيونيستي عليه مردم به ويژه زنان و كودكان بيدفاع فلسطين و محاصره همزمان آنها براي پيشگيري از ارسال دارو، غذا و سوخت، مصاديق تصريح شده جنايت عليه بشريت، نسلكشي و جنايت جنگي است.
انتظار دارد سركار عالي در راستاي تعهد خود در راس سازمان حقوق بشري به وظايف مربوطه عمل كنيد و موارد جنايات رژيم اشغالگر اسراييل در "غزه " را به اطلاع دادستان محترم كيفري بينالمللي برسانيد.
طبيعي است اين اقدام بشر دوستانه شما ميتواند در پيشگيري از جنايات روز افزون آن رژيم در موارد مشابه در ديگر نقاط جهان موثر باشد.
باسپاس و آرزوي موفقيت شما در انجام تعهدات.»
انتهاي پيام
نظرات