• یکشنبه / ۱۲ آذر ۱۳۹۱ / ۱۲:۵۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 91091206047
  • خبرنگار : 71234

تعیین تکلیف سن اعطای گذرنامه به بانوان مجرد در جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی

تعیین تکلیف سن اعطای گذرنامه به بانوان مجرد در جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی

نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از برگزاری جلسه ویژه این کمیسیون برای بررسی لایحه گذرنامه در بعدازظهر امروز خبر داد.

نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از برگزاری جلسه ویژه این کمیسیون برای بررسی لایحه گذرنامه در بعدازظهر امروز خبر داد.

احمدرضا دستغیب در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس امروز بعدازظهر برای بررسی لایحه گذرنامه جلسه‌ای ویژه را تشکیل می‌دهد که در این جلسه، اعضای فراکسیون زنان، مرکز پژوهش‌ها و نمایندگانی از وزارت خارجه، نیروی انتظامی و سایر دستگاه‌ها حضور خواهند داشت تا با انجام کار تخصصی و کارشناسی و استماع نظرات همگان، تصمیم نهایی اتخاذ شود.

وی ادامه داد: در جلسات قبلی پیشنهادی مطرح شده بود که اعطای گذرنامه به بانوان زیر 40 سال مجرد منوط به اجازه پدر و یا ولی قهری باشد که این موضوع تنها در حد پیشنهاد بوده و به تصویب کمیسیون نرسیده است، ما این موضوع را مراعا گذاشته‌ایم تا در کارگروه مشترک مورد رسیدگی قرار گیرد که جلسه امروز در همین راستا برگزار می‌شود.

نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در توضیح نظرات اعضای کمیسیون در این رابطه، گفت: اعضای کمیسیون در موضوع اعطای گذرنامه به بانوان مجرد دو نظر متفاوت دارند که اعتقاد ما بر این است که ضرورتی برای تعیین سن برای دادن گذرنامه وجود ندارد و نمی‌توان سن را ملاک قرار داد، البته باید با توجه به شرایط کنونی زمانی و مکانی حدی را تعریف کرد که این موضوع نیز ویژگی‌های خاص خود را دارد.

دستغیب ادامه داد: اعتقاد بنده بر آن است که گذرنامه نوعی شناسنامه‌ی بین‌المللی و سند هویت بین‌المللی افراد است که نباید این موضوع را با تعیین ضوابط خروج افراد از کشور مخلوط کرد، این دو موضوع دو بحث جداگانه است.

به گفته دستغیب، در مورد تعیین سن خانم‌های مجرد برای اعطای گذرنامه و به طور کلی تصویب لایحه گذرنامه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تعیین تکلیف نهایی را انجام خواهد داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۱-۰۹-۱۳ ۱۰:۵۷

آیا بخاطر برخی خانواده‌ها که به مشکل خوردند بقیه را که برای خروج فرزندانشان مشکلی ندارند باید با مشکل مواجه کنیم؟ به خاطر عده‌ای معدود که اگر تو خارج فساد نکنند همین جا در ایران به فسادشان ادامه می‌دهند...! تکلیف کسی که پدر و پدربزرگ ندارد چه می‌شود؟ آیا برای هر بار خروج از کشور باید به مشکل بخورد و فرصتهای طلایی زندگي‌اش در راه رفت‌وآمد به دادگاه از بین بروند؟ یا تن به ازدواج صوری دهد؟