رییس انجمن ژنتیک ایران گفت: با این که در زمینه «زیست فناوری قرمز» (زیست فناوری پزشکی) پیشرفتهای خوبی داشته ایم ولی در زمینه «زیست فناوری سبز» (زیست فناوری کشاورزی) که ایمنترین حوزه زیست فناوری است با مشکلات جدی مواجهیم.
به گزارش خبرنگار فناوری ایسنا، دکتر مختار جلالی که در نشست خبری وضعیت زیست فناوری ایران سخن میگفت دلیل رشد زیست فناوری قرمز را وجود مدیران دلسوز در حوزه وزارت بهداشت عنوان کرد و ادامه داد: این مسئولان با حمایتهایی که در این حوزه داشتند دستاوردهای ارزشمندی را عرضه کردند در حالی که در بیوتکنولوژی کشاورزی محصولات تراریخته تولید شده یا در یخچالها ماندند و یا در انبارها نگهداری میشوند.
وی با تاکید بر اینکه سرمایه گذاریهای کلانی در زمینه تربیت نیروی انسانی و تامین تجهیزات در زیست فناوری کشور انجام شده و محصولات تراریخته متعددی در صف انتظار رهاسازی در مزارع قرار دارند ابراز امیدواری کرد که با واگذاری امور به مدیرانی مدبر و شایسته زمینه تولید انبوه این محصولات در کشور فراهم شود.
جلالی خاطرنشان کرد: تا زمانی که استقلال و امنیت غذایی نداشته باشیم امنیت ملی نخواهیم داشت. تجربه فروپاشی شوروی نشان میدهد کشورهایی که در تامین نیازهای خود وابسته باشند سرنوشت خوشی نخواهند داشت و امام راحل (ره) نیز در بدو پیروزی انقلاب فرمودند که تا زمانی که کاسه گدایی دستمان باشد دم زدن از استقلال معنایی ندارد.
عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس در پایان ابراز امیدواری کرد در دولت تدبیر و امید، مدیران لایقی امور بیوتکنولوژی کشور را عهده دار شوند که زمینه جبران خسارتها و عقب ماندگیهای چند سال اخیر را فراهم کنند.
انتهای پیام
نظرات