حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی، رییس جمهور ایران پیش از آنکه کابینهاش را تشکیل دهد، کمیتههایی را شکل داد تا یارانش را طبق شعاری که داشت با «تدبیر» انتخاب کند، از این میان تعیین وزیری برای ورزش و جوانان سهم کمیتهی فرهنگی شد، پس کارگروهی را از متخصصان ورزش در زیرمجموعهی این کمیته تشکیل دادند تا نشان دهند این بار قرار نیست، این وزارتخانه، درگیر گزینههای آزمون و خطا شود؛ اما سرانجام کار، قرعه به نام یار فرهنگی رییس دولت یازدهم افتاد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سیدرضا صالحی امیری، که از سوی رییسجمهور و در پی رای نیاوردن سلطانیفر در مجلس به عنوان وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان، سرپرست این وزارتخانه شده، متولد سال 1340 است که مدرک رشتهی علوم سیاسی را در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دارد و دکترای مدیریت دولتی را نیز با موضوع پایاننامهی « مدیریت تنوع قومی در ایران و جهان» گرفته است.
در سوابق اجرایی او، ریاست کمیته اجتماعی شورای عالی امنیت ملی، معاون پژوهشهای فرهنگی استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام و مدیر گروه پژوهشی فرهنگی و اجتماعی پژوهشکده تحقیقات راهبردی دیده میشود. او معاون فرهنگی ستاد انتخاباتی حسن روحانی نیز بود.
کفهی تالیفات صالحی امیری سنگین تر از کفهی دیگر این ترازو، یعنی سوابق اجرایی و مدیریتی است. با این حال برخی میگویند صالحی امیری شخصیتی فرهنگی، آرام و بیحاشیه است؛ «حاشیه و سیاست»، دقیقا موضوعاتی که ورزش چندین سال با آنها دست به گریبان بود.
هرچند انتظار میرفت با توجه به تشکیل کارگروهی تخصصی در دولت برای انتخاب گزینههای مناسب وزارت ورزش و جوانان نگاه تخصصیتری حاکم باشد و این بار دستکم به خاطر وجود افرادی با تجربهتر و با سوابق مدیریتی و اجرایی، انتخاب وزیر این وزارتخانه که در واقع دو روح مجزا در یک قالب است، از حالت آزمون و خطا خارج شود؛ ولی ظاهرا همان بازی قدیمی این بار نیز برای وزارت ورزش و جوانان اجرا شد و دست راست آقای رییسجمهور مثل روسای جمهور قبلی برای این وزارتخانه انتخاب شد.
انتهای پیام
نظرات