• دوشنبه / ۲۵ آذر ۱۳۹۲ / ۰۹:۱۶
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 92092517013

سرمایه‌گذاری 10 میلیون پوندی برای تجاری‌سازی نانودارویی جدید

یکی از شرکت‌های بزرگ تولیدکننده نانودارو در جهان که موفق به کسب فناوری دارویی جدیدی مبتنی بر نانوذرات طلا شده است، اعلام کرده که شرکت خصوصی ایپون کپیتال حاضر به سرمایه‌گذاری 10 میلیون پوندی برای تجاری‌سازی این فناوری شده‌ است.

یکی از شرکت‌های بزرگ تولیدکننده نانودارو در جهان که موفق به کسب فناوری دارویی جدیدی مبتنی بر نانوذرات طلا شده است، اعلام کرده که شرکت خصوصی ایپون کپیتال حاضر به سرمایه‌گذاری 10 میلیون پوندی برای تجاری‌سازی این فناوری شده‌ است.

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، شرکت «Midatech Ltd» که روی تولید داروهای قابل تجزیه در بدن با استفاده از نانوذرات طلا کار می‌کند، قرار است این سرمایه‌گذاری را به توسعه محصولات جدید خود اختصاص دهد؛ این شرکت قرار است برای درمان دیابت و سرطان محصولاتی را تجاری‌سازی کند. همچنین «Midatech» دارای فناوری داروی مبتنی بر نانوذرات طلاست که قصد دارد از این سرمایه‌گذاری برای یافتن کاربردهای جدید برای این فناوری استفاده کند؛ این فناوری می‌تواند برای بخش تصویربرداری و تشخیص طبی مورد استفاده قرار گیرد. علاوه‌بر این حوزه‌هایی نظیر الکترونیک و آرایشی بهداشتی نیز می‌توانند از این فناوری بهره‌مند شوند.

به نوشته سایت نانو، پیش از این دارویی برای درمان دیابت توسط شرکت همکار «Midatech» ساخته و تجاری‌سازی شده‌ است. این دارو با همکاری شرکت «MidaSol Therapeutics LP»، یکی از شرکت‌های دارویی پیشرو، تولید شده‌ است. این دارو از پپتیدهای شبیه گلوتاژن است که به نانوذرات طلا متصل است. این نانودارو می‌تواند برای درمان دیابت نوع 2 استفاده شود. MidaForm™ insulin PharmFilm® نام تجاری این نانوداروست که در آن انسولین به نانوذرات طلا متصل است. فاز دوم تست بالینی این دارو در حال انجام است که نتایج آن تا نیمه‌ دوم سال 2014 منتشر می‌شود.

شرکت «MidaSol Therapeutics LP» نیز اعلام کرده در حال همکاری با یک شرکت دارویی در آمریکا است تا کاربردهای داروی محصول فوق را مورد بررسی قرار دهند.

جیم فیلیپ از مدیران «Midatech» می‌گوید: ایپون کپیتال یکی از شرکت‌های سرمایه‌گذار جدید ما است که علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در حوزه دارویی است. این سرمایه‌گذاری اخیر نشان داده است که ایپون کپیتال به فناوری نانوذرات طلای ما اعتماد زیادی دارد و از پتانسیل‌های کاربردی آن با خبر است. ما در حال حاضر به دنبال تجاری‌سازی این فناوری از طریق یافتن همکار و لیسانس کردن آن هستیم. این فناوری قابلیت استفاده در درمان دیابت و سرطان را داراست و همچنین در بخش تصویربرداری و تشخیص طبی نیز می‌توان از آن استفاده کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha