• دوشنبه / ۲۳ دی ۱۳۹۲ / ۱۰:۳۰
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 92102313037
  • منبع : نمایندگی البرز

افت شدید سطح آب سفره‌های زیرزمینی در نظرآباد

افت شدید سطح آب سفره‌های زیرزمینی در نظرآباد

ایسنا/البرز مدیر آبفای شهری نظرآباد از افت شدید سطح سفره‌های آب زیرزمینی در نظرآباد خبر داد.

مدیر آبفای شهری نظرآباد از افت شدید سطح سفره‌های آب زیرزمینی در نظرآباد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در البرز، «امیری» عصر دیروز( یکم‌شنبه 22 دی‌ماه)، در جلسه‌ی شورای اداری شهرستان نظرآباد چالش‌های موجود در زمینه‌ی آب این شهرستان را بررسی و اظهار کرد: از مشکلات اساسی آب نظرآباد افت شدید سفره‌های آب زیرزمینی است که بسیار نگران‌کننده است.

وی ادامه داد: طی چهار سال گذشته با کاهش آبدهی چاه‌ها مواجه بودیم و هم‌اکنون در بالغ بر 10 حلقه چاه، شهرستان ماسه‌دهی را شاهد هستیم.

مدیر آبفای شهری نظرآباد با اشاره به رانش زمین در تنکمان در ادامه از آبدهی خارج شدن سه حلقه از چهار حلقه چاه احداث شده در این شهر را از دیگر مشکلات موجود دانست و افزود: جلوگیری از احداث چاه‌های غیرمجاز می‌تواند راهکاری برای حفظ منابع موجود باشد، ضمن اینکه باید به فکر دریافت حق آبه‌ای از سد طالقان برای نظرآباد نیز بود.

امیری مشکل فاضلاب دیگر مشکل عمده‌ی نظرآباد برشمرد و خاطرنشان کرد: مطالعات اولیه‌ی فاضلاب پارسال به پایان رسیده است و طبق برآوردها در سال 1420 که افق پیش‌بینی شده این طرح است، 90 میلیارد تومان برای اجرای این طرح نیاز است.

به گزارش ایسنا، «شهریار آقایی»، فرماندار نظرآباد نیز گفت: کمبود آب در نظرآباد جدی گرفته شود.

وی افزود: پیش از بحرانی شدن بحث کمبود آب و فرونشست زمین در نظرآباد، باید برای آن چاره‌اندیشی کرد.

فرماندار نظرآباد خاطرنشان کرد: شهرستان نظرآباد ظرفیت مناسبی در بخش کشاورزی، دامپروری و صنایع تبدیلی دارد، که اگر مشکلات برطرف شود می‌توان از این ظرفیت‌ها استفاده کرد.

آقایی خاطرنشان کرد: نامه‌ای برای نماینده‌ی مردم شهرستان‌های نظرآباد و ساوجبلاغ و طالقان ارسال کردیم و پیگیری تعیین حق‌آبه‌ای از طالقان برای این دو شهرستان را خواستار شدیم تا مشکلات کمبود آب تا حدودی برطرف شود.

وی با اشاره به بحث حمل و نقل عمومی و ادامه‌ی خط مترو تا نظرآباد در ادامه استمرار این خط تا نظرآباد را خواستار شد.

فرماندار نظرآباد در حوزه‌ی حمل و نقل تکمیل قطعه‌ی دوم جاده‌ی نظرآباد به اشتهارد را بسیار مهم دانست و گفت: این پروژه می‌تواند دسترسی دو شهرک صنعتی اشتهارد و نظرآباد را فراهم کند و سبب استقبال سرمایه‌گذاران از این شهرک‌ها شود.

آقایی وضعیت نامطلوب فضای آموزشی دانشگاه پیام نور شهرستان را هم در بخش دیگری از سخنانش مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: در سطح شهرستان سه دانشگاه با 3000 دانشجو و 255 استاد و عضو هیئت علمی وجود دارد که دانشگاه پیام نور در ملک استیجاری مستقر است و مسئولان دانشگاه اعلام آمادگی کرده‌اند در صورت در نظر گرفته شدن زمینی برای دانشگاه احداث ساختمان آن انجام می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha