• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۱۱:۰۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 93022013038
  • خبرنگار : 90089

عضو کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه مطرح کرد

آمادگی وزارت ارتباطات جهت طراحی نرم افزار شبکه‌های اجتماعی و فیلتر هوشمند داخلی

آمادگی وزارت ارتباطات جهت طراحی نرم افزار شبکه‌های اجتماعی و فیلتر هوشمند داخلی

یک عضو کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه از اعلام آمادگی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای طراحی و تولید دو نرم‌افزار شبکه‌های اجتماعی و فیلتر هوشمند داخلی خبر داد.

یک عضو کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه از اعلام آمادگی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای طراحی و تولید دو نرم‌افزار شبکه‌های اجتماعی و فیلتر هوشمند داخلی خبر داد.

محمدعلی اسفنانی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسات مختلف بر توانایی مهندسان و نخبگان رشته آی تی برای طراحی و تولید نرم‌افزار شبکه اجتماعی تاکید کرده است.

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس افزود: محمود واعظی همچنین بر آمادگی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای طراحی ساز و کاری جهت هوشمند کردن فیلترینگ سایتهای اینترنتی تاکید کرده است که امیدواریم این اعلام آمادگی‌ها هرچه زودتر به مرحله اجرا برسد.

نماینده مردم فریدن رویکرد کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه را فیلتر صفحات با محتویات مجرمانه دانست و افزود: رویکرد کارگروه حذف مصادیق مجرمانه از محتویات سایتهای اینترنتی است ولی در صورت بی‌توجهی مدیران سایتهای خاصی چاره‌ای جز اعمال فیلترینگ ندارد.

وی متذکر شد: با وجود توانایی مهندسان آی تی برای تولید نرم افزارهای فیلتر هوشمند صفحات دارای محتویات مجرمانه ولی به دلیل ضعف در این حوزه چاره‌ای جز فیلتر کل سایتهای دارای صفحات مجرمانه نداریم.

اسفنانی رفع فیلتر فیس بوک را مشروط به طراحی نرام‌افزار فیلتر هوشمند صفحات با محتویات مجرمانه دانست و تاکید کرد: با طراحی چنین نرم‌افزاری امید به رفع فیلتر سایتهای دارای صفحات مجرمانه نظیر فیسبوک و یوتیوب افزایش می‌یابد.

وی یادآور شد: با طراحی چنین نرم‌افزارهایی عدم دسترسی مردم به سایتهای اجتماعی بین‌المللی محدود به صفحات با محتویات مجرمانه می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۲-۲۰ ۱۲:۲۲

ما خواهان رفع فيلتر فيسبوک و ويچت هستيم

avatar
۱۳۹۳-۰۲-۲۰ ۱۳:۱۰

هيچ پروژه مشابهي که متولي دولتي داشته است به نتيجه نرسيده و نخواهد رسيد اين پروزه ها فقط حيف و ميل کردن بيت المال است. ما بايد بسترهاي لازم براي توسعه فن آوري اطلاعات را ايجاد و اجازه دهيم بخش خصوصي مستقيما در اين نوع پروژه ها وارد شود.چرا هيچ وقت از تجربياتمان درس نميگيريم.

avatar
۱۳۹۳-۰۲-۲۰ ۱۳:۵۴

اگه لطف کنن به فکر افزايش سرعت اينترنت کاربرهاي ايراني باشن و قيمت اينترنت رو منطقي کنن خيلي بهتره تا همش به فکر فيلترينگ و رفع فيلتر باشن!