به گزارش ایسنا، آیین افتتاحیه مسابقات قهرمان شهر ۴ امروز (چهارشنبه) به میزبانی ورزشگاه امام رضا (ع) برگزار شد.
علیرضا زاکانی شهردار تهران، محمدامین توکلی زاده معاون شهردار تهران، حسین اوجاقی مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران، علی پروین، حسن روشن، حسن برزگر، احسان روزبهانی، محسن خلیلی، روسای فدراسیون ورزشی و.... از مهمانان حاضر در این مراسم بودند.
در این مراسم در بخش اجرای باستانی کاران ۱۴۰۰ باستانی کار حاضر بودند و در بخشی دیگر از این اجرا ۱۱۰ ورزشکار میلباز به اجرا پرداختند.

علیرضا زاکانی در این مراسم با بیان اینکه امروز قهرمان شهر ۴ شروع شد و افتتاحیه پر خیر و برکتی را پشت سر گذاشتیم، اظهار کرد: وظیفه خود میدانیم که در ورزشهای همگانی زمینههای بیشتری را ایجاد کنیم. به دنبال ایجاد هویت جدید برای تهران دوست داشتنی هستیم و باید استعدادیابی را در دستور کار خود قرار دهیم؛ امید داریم بتوانیم قهرمان شهر ۴ را در اوج ببینیم.
وی ادامه داد: با تجربه برگزاری سه دوره گذشته قهرمان شهر امسال به شرایط بهتری رسیدیم؛ تلاش داریم نشاط را در شهر افزایش دهیم و به کشف استعدادها برسیم و در نهایت به افتخارات ورزشی توسط نمایندگانمان در دنیا برسیم. بنا داریم قهرمان شهر در سطوح مختلف برگزار شود و فقط به سراغ ورزشکاران نرفتیم و در همه محیطها و محلات ورزش را به اجرا برسانیم.
شهردار تهران اضافه کرد: در کنار آن با همکاری فدراسیونها میخواهیم امکانی فراهم کنیم که ورزش قهرمانی هم رشد پیدا کند. سازمان ورزش مسئولیت بزرگی دارد و باید بتواند ورزش مدرسهای را ایجاد کنند؛ جدا از آن وظیفه دارند ورزش همگانی را در جهت سلامت در شهر رونق دهند. ما همچنین ورزش قهرمانی را هم در جهت کمک به فدراسیونها پیگیری میکنیم.
وی درخصوص آخرین وضعیت وعده ایجاد سه ورزشگاه جدید در تهران گفت: مکان یابی اولیه شده است و ماههاست به دنبال انتقال اسناد مکانها به شهرداری هستیم و قرار است در گام بعد از طریق ظرفیت خارجی استفادا کنیم؛ امیدواریم تا پایان این دوره بتوانیم پروژه را آغاز کنیم.
همچنین محمدامین توکلی زاده معاون شهردار تهران در این مراسم با بیان اینکه رکورد بزرگترین اجتماع باستانی کشور با حضور ۱۴۰۰ باستانی کار شکسته شد، گفت: ورزشکاران ملی پوش ما طی چند وقت اخیر بارها پرچم ما را بالا بردند و این باعث افتخار ماست؛ در ادامه این موفقیتها توانستیم بزرگترین رویداد ورزش همگانی خاورمیانه را با حضور بیشتر یک میلیون ثبت کنیم و وظیفه دارم از همه همکارانم به خاطر این تلاشها تشکر کنم.
انتهای پیام


نظرات