• چهارشنبه / ۷ آبان ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۰
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404080704137
  • خبرنگار : 71533

حاشیه جلسه دولت

قائم‌پناه: وزارتخانه‌ها نحوه افزایش درآمد و کم‌کردن هزینه را اعلام می‌کنند

قائم‌پناه: وزارتخانه‌ها نحوه افزایش درآمد و کم‌کردن هزینه را اعلام می‌کنند

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با تاکید بر اینکه تحقق درآمدهای دولت کم بوده است، گفت: هفته آینده هر وزارتخانه‌ نحوه افزایش درآمد و کم‌کردن هزینه خود را اعلام کنند.

به گزارش ایسنا، محمدجعفر قائم‌پناه در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران در  پاسخ به پرسشی درباره کسری بودجه، تصریح کرد: کسری بودجه داریم، چرا که درآمدهای دولت کم محقق شده است.

وی افزود: قرار شد هفته آینده هر وزارتخانه‌ نحوه افزایش درآمد و کم‌کردن هزینه خود را اعلام کنند. به عنوان مثال وزارت اقتصاد، نفت و کمی کمتر از آن‌ها، وزارتخانه‌های ارتباطات و نیرو راه‌های افزایش درآمد و و وزارتخانه‌هایی که هزینه‌ای هستند راه‌های کاهش هزینه را بیان می‌کنند.

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری تاکید کرد: یکی از تأکیدات رئیس‌جمهوری اجرای بودجه‌بندی عملیاتی است که آیین‌نامه آن مصوب شد تا دستگاه‌ها براساس پولی که می‌گیرند، عملیات خود را انجام دهند و بودجه هزینه‌ای به بودجه عملیاتی تبدیل شود تا نتیجه کار را ببینیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha