• دوشنبه / ۵ آبان ۱۳۹۳ / ۱۱:۴۲
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 93080502323
  • منبع : نمایندگی سمنان

سل در کمین دانش‌آموزان سمنانی

سل در کمین دانش‌آموزان سمنانی

ایسنا/سمنان معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان با اظهار نگرانی از امکان تقابل‌های فرهنگی بین دانش‌آموزان اتباع بیگانه و دانش‌آموزان ایرانی، گفت:

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان با اظهار نگرانی از امکان تقابل‌های فرهنگی بین دانش‌آموزان اتباع بیگانه و دانش‌آموزان ایرانی، گفت:

5300 دانش آموز اتباع افغان در مدارس سمنان تحصیل می‌کنند که اکثر آنها در محدوده غرب استان و در شهرستان‌های سمنان، گرمسار، مهدیشهر و سرخه ساکن و به تحصیل مشغول هستند.

غفار محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه سمنان، در پاسخ به پرسشی در خصوص اقدامات آموزش و پرورش استان برای جلوگیری از ایجاد مشکلات ناشی از تفاوت‌های فرهنگی در میان دانش آموزان، گفت: همواره یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های آموزش و پرورش استان نگرانی در خصوص تقابل‌های فرهنگی در میان دانش‌آموزان است که در این راستا آموزش و پرورش اقداماتی نیز انجام داده است.

به شدت نگران وضعیت بهداشتی بچه‌ها هستیم

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان با بیان این‌که بیشتر اتباع افاغنه در حواشی شهرزندگی می‌کنند که از لحاظ بهداشتی وضعیت مناسبی ندارند، تصریح کرد: به شدت نگران وضعیت بهداشتی بچه‌ها هستیم، چرا که پدر و مادر بیشتر دانش‌آموزان افاغنه دارای بیماری سل هستند و از این طریق نیز دانش‌آموزان در معرض خطر قرار می‌گیرند.

محمدی با بیان این‌که باید در این بخش اقدامات ویژه و خاصی صورت گیرد، خاطرنشان کرد: بکارگیری مربیان پرورشی توانمند و هم‌چنین مبلغین مذهبی در سطح مدارس استان از جمله برنامه و اقدامات آموزش و پرورش استان در راستای کاهش اثرات ناشی از تفاوت‌های فرهنگی بوده است.

آسیب‌های اجتماعی مهم‌ترین تهدیدی است که دانش‌آموزان را تهدید می‌کند

وی تصریح کرد: آسیب‌های اجتماعی مهم‌ترین تهدیدی است که دانش‌آموزان را تهدید می‌کند و باید در همین خصوص کار فرهنگی و پرورشی بیشتری صورت گیرد.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان در پاسخ به این پرسش که چرا برای دانش آموزان افاغنه مدارس ویژه‌ای در نظر گرفته نمی‌شود تا از بروز مشکلات بهداشتی و هم‌چنین آسیب‌های اجتماعی جلوگیری شود، گفت: در محل اردوگاه افغانی‌ها مدارس ویژه افغانی وجود دارد و عمده دانش اموزان در این مدارس به تحصیل مشغول‌اند، اما چون برخی نیز در سطح شهر هستند و هم‌چنین در سطح دوره دبیرستان در اردوگاه مدرسه‌ای وجود ندارد، به ناچار در سطح مدارس شهر نیز پذیرای دانش آموزان افاغنه هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۸-۰۵ ۱۴:۲۸

از لحاظ اخلاقي ترسيدن از بچه هايي که بنا به هر علتي به کشورمان پناهنده شده و يا مهاجرت کرده اند کار درستي نيست. جدا کردن ان بچه ها از بچه هاي ايراني کاري بسيار زشت بوده و موجب اسيب هاي اجتماعي هم به افغان ها و ايرانيان ساکن در يک شهر با اتباع خارجي ميگردد.