سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس معتقد است که همه وزرای پیشنهادی علوم از گروه وزیر دوران اصلاحات و تیم آنها هستند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، قاسم جعفری در سخنانی در مخالفت با وزیر پیشنهادی علوم خطاب به رئیس جمهور گفت: سخن از اعتدال است و چپ و راست فرق نمیکند، اما ای کاش اصولگرا و اصلاح طلب نبود و همه حق طلب میشدیم.
وی ادامه داد: چه شده که تصادفا همه وزرای پیشنهادی از گروه آقای معین و مجموعهی ایشان معرفی میشوند؟ آیا این موضوع تصادفی است.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس همچنین بیان کرد: آقای معین همین چند روز پیش گفتند که باج خواهی مجلس در این 35 سال بیسابقه است. آقایان همکار شما چه باج خواهی کردید؟ اگر باج خواهی کردید من خواهش میکنم هر کس که مطلع است باجخواهها را معرفی کند.
جعفری با بیان این که اعتماد یک امر قلبی است تصریح کرد: اعتماد باید برای بنده حاصل شود؛ چرا که این اعتماد نوعی امانتداری است و وزیر پیشنهادی شاید در پیشگاه خدا بسیار بالاتر از بنده ارزش داشته باشند و به هیچ عنوان بحث چنین مسائلی نیست، اما امروز من باید در سه دادگاه خدا، مردم و وجدان پاسخگو باشم.
وی افزود: معاون پارلمانی شما انبوه مصاحبههایی را کرده اما گویا این معاون پارلمانی نه برای وصل کردن و گویا برای فصل کردن حضور دارند. ایشان میگویند آقای روحانی از اول بنا نداشتند از مجلس استفاده کنند. اما سوال این جاست که چه کسی از مجلسیها طالب این بوده که وزیر شود؟
جعفری خاطر نشان کرد: مجلس افراد زیادی دارد که دارای شان وزارت هستند، اما ما هیچگاه راضی نیستیم نخبگان خود را از دست دهیم و کاش این پیام را القا نکنند که مجلس به دنبال این است که کسی از خود را در وزارت علوم بگذارد.
نماینده مردم بجنورد درمجلس شورای اسلامی در خصوص مشورت با نمایندگان گفت: آقای رئیس جمهور مشورت شما با رئیس مجلس یا با آقای دکتر حداد و ابوترابی چه ضرری برای شما دارد؟
وی ادامه داد: آقای رئیسجمهور معرفی حق شماست، اما مجلس هم حق دارد مسیر خود را برای این که مطمئن شود این بار سنگین را به درستی به کسی محول میکند برود. چرا که ما فکر میکنیم وزارت علوم، قوه فاکرهی دولت است و کسی باید در این سکان باشد که قوه عاقله و دین و دانش را با هم داشته باشد و دراین مساله ما باید احراز کنیم.
جعفری همچنین خطاب به دانش آشتیانی اظهار کرد: آن طور که ما اطلاع داریم فرزندان شما یکی در اسپانیا، یکی در مالزی و دیگری در کاناداست و ظاهرا خانوادههای این وزرا دوست ندارند در این مملکت زندگی کنند و وزیر پیشنهادی باید پاسخ دهند.
سخنگوی کمیسیون آموزش با تاکید بر این که دانشجویان و اساتید دانشگاهی را نباید در مقابل مجلس قرار داد تصریح کرد: من دیدم در حمایت از وزیر پیشنهادی با اساتید دانشگاهی مصاحبه شده است که این نکته القا شود که گویا اساتید چیزی میخواهند و مجلسیان متفاوت هستند.
وی در پایان گفت: آقای رئیس جمهور دانشگاه آزاد اسلامی امسال 12 تا 19 هزار دانشجوی دکتری گرفته و شخص سرپرست وزارت خانه شما که وزارتخانهی علوم را 10 سال به عقب برگرداند از این موضوع حمایت میکند. سوال اینجاست که این چه نوع کیفیت تحصیل است. و سوال ما این است که قرار است همین روال ادامه داده شود؟
انتهای پیام
نظرات