• یکشنبه / ۲ آذر ۱۳۹۳ / ۱۱:۱۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 93090201014
  • خبرنگار : 71402

گوردون براون از نمایندگی مجلس عوام انگلیس کناره‌گیری می‌کند

گوردون براون از نمایندگی مجلس عوام انگلیس کناره‌گیری می‌کند

گزارش‌ها حاکی از آن است که گوردون براون نخست وزیر سابق انگلیس در جریان انتخابات سراسری ماه مه کناره‌گیری از سمت قانونگذاری را اعلام کند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که گوردون براون نخست وزیر سابق انگلیس در جریان انتخابات سراسری ماه مه کناره‌گیری از سمت قانونگذاری را اعلام کند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری فرانسه، گوردون براون 63 ساله که سابقا رهبر حزب کارگر بود، بار دیگر در جریان همه پرسی استقلال اسکاتلند در کانون توجهات قرار گرفت و برای اتحاد این منطقه با انگلستان تلاش کرد.

یکی از نزدیکان نخست وزیر سابق انگلیس در گفت‌وگو با ساندی میرور گفت: گوردون براون به دوستان نزدیک خود گفته است که در انتخابات ماه مه از نمایندگی پارلمان کناره گیری میکند.

وی افزود: وی در جریان رفراندوم ماه سپتامبر اسکاتلند برای اتحاد بریتانیا بسیار تلاش کرد و هم اکنون می‌خواهد که به امور خیریه‌اش برسد.

براون همچنان نماینده شهرش در مجلس عوام پارلمان انگلیس است اما عمدتا بر روی نقشش به عنوان فرستاده ویژه سازمان ملل در آموزش جهانی متمرکز شده است. براون در سال 1983 وارد پارلمان شد.

وی از 1997 تا 2007 به عنوان وزیر خزانه داری خدمت کرد و توانست تونی بلر را شکست دهد و به عنوان نخست وزیر قدرت را به دست بگیرد.

وی پس از انتخابات مه 2010 استعفا داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha