یک عضو ارشد جامعه روحانیت مبارز گفت: تبعیض بزرگترین مفسده است و اگر جلوی آن گرفته شود میتوان با سایر فسادها مقابله کرد.
حجتالاسلام والمسلمین حسین ابراهیمی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره مقابله با فساد اظهار کرد: اگر ویژهخواری و رانتخواری وجود نداشته باشد و افرادی با نزدیک شدن به یک جریان خاص بهرهمند و یا دور شدن از جریانی دیگر محروم نشوند، میتوان جلوی فساد ایستاد این یعنی عدالت اجتماعی در همه ابعاد به وجود بیاید چون تبعیض بزرگترین مفسده است و با جلوگیری از تبعیض میتوان با سایر فسادها مقابله کرد.
وی با اشاره به برگزاری همایش مقابله با فساد تصریح کرد: برگزاری همایش برای بررسی روشها و منشها قابل تقدیر است، اما واقعیت این است که ما نباید بعد از 35 سال همایش بگذاریم چون از روز اول وظیفه داشتیم جلوی مفاسد را بگیریم.
وی ادامه داد: من عزم جدی در دولتهای مختلف ندیدم که با فساد مقابله کنند و همچنان هم میگویم که برخورد جدی صورت نمیگیرد. مثلا در بحث معوقات بانکی که فساد ایجاد کرد وظیفه دولت بود که بانک ها را موظف کند حقوقشان را بگیرند، اما حتی بانکها در این قضیه شکایت هم نمیکنند. با این وضعیت چطور میتوان با فساد برخورد کرد.
ابراهیمی با بیان اینکه دولتمردان و مسئولین باید برای مقابله با فساد جدی وارد صحنه شوند یادآور شد: مفاسد چه اداری، چه اقتصادی و چه فرهنگی و اخلاقی مسالهای است که برخورد با آن وظیفه همه انسانهاست، اما مسئولین وظیفه ویژهای برای مقابله با آن دارند. شیوه برخورد با مفاسد هم مشخص است یعنی هدایت و راهنمایی وتشویق مردم به کارهای خوب و بازداشتن از اعمال زشت و مفسده انگیز.
این عضو جامعه روحانیت مبارز در پایان خاطرنشان کرد: حضرت علی (ع) به عمر 3 پیشنهاد داد و گفت باید آنها را عملیاتی کنی اول ایجاد عدالت در جامعه بین همه مردم دوم اجرای احکام و حدود الهی درباره همه افراد و سوم تقسیم عادلانه ثروت بین همه مردم. این توصیهای است که میتوان الان هم به آن عمل کرد و اگر همه بتوانند از تسهیلات و امکانات دولتی استفاده کنند و تبعیضی وجود نداشته باشد و حدود الهی درست اجرا شود میتوان به مبارزه با فساد امیدوار بود.
انتهای پیام
نظرات