یک هواپیمای خورشیدی که قرار است دور دنیا پرواز کند، روز گذشته بر روی یک هواپیمای باری از سوئیس به ابوظبی در امارات متحده عربی منتقل شد تا از آنجا سفر تاریخی خود را آغاز کند.
به گزارش سرویس علمی ایسنا، هواپیمای سولار ایمپالس 2 ، قرار است در ماه مارچ تلاش رکوردشکن خود را برای سفر به دور دنیا آغاز کرده و سفر پنج ماهه خود را در ماه ژوئیه تکمیل کند.
این هواپیمای نسخه تکمیل شده نمونه پیشگامانه سولار ایمپالس به شمار میرود که در سال 2010 پرواز 26 ساعته خود را انجام داد و قابلیت خود را برای ذخیره نیروی کافی در باتریهای لیتیومی در طول روز و پرواز با آنها در شب اثبات کرد.
سولار ایمپالس 2 در آزمایشات خود در سال 2013 بر فراز اروپا به پرواز درآمد، از دریای مدیترانه عبور کرد و به موراکو رسید و از آنجا بدون استفاده از قطرهای سوخت فسیلی به آمریکا سفر کرد.
هواپیمای سولار ایمپالس 2 که در ماه آوریل رونمایی شد، در حالت نظری میتواند با جذب نور خورشید توسط 12 هزار سلول خورشیدی موجود بر روی بالهای 72 متری آن به طور نامحدود در هوا باقی بماند. وزن این هواپیما نیز به اندازه یک خودرو و 2300 کیلوگرم است.
طراحان این پروژه برتراند پیکارد و آندره بوشبرگ امیدوارند بتوانند سفر خود را طی چهار یا پنج ماه با توقفهای بینراهی در آسیا، شمال آمریکا و اروپا یا شمال آفریقا تکمیل کنند. همچنین برخی بخشهای سفر مانند پرواز بر روی اقیانوسهای آرام و اطلس ممکن است پنج تا شش روز پرواز بیوقفه را در پی داشته باشد.
آنها دلیل انتخاب ابوظبی به عنوان نقطه آغازین و پایانی سفر خود به دور دنیا را آبوهوا، زیرساختها و تعهدات آن به انرژی پاک خوانده بودند.
انتهای پیام
نظرات