معاون فرهنگی بنیاد ملی نخبگان از برگزاری بازدیدهای تخصصی برای نخبگان و دانشآموختگانبرتر خبر داد و گفت: در این بازدیدها مراکز صنعتی و تولیدی بزرگ، نیازهای خود را پس از شناسایی و احصا، به نخبگان و مستعدانبرتر حوزههای مربوط معرفی میکنند.
به گزارش سرویس علمی ایسنا، دکتر آریا الستی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم برنامهریزی و اجرای برنامههای فرهنگی در حوزه نخبگان، تصریح کرد: بر اساس سیاستگذاریها و رویکرد جدید بنیاد ملی نخبگان و همچنین تأکید ریاست بنیاد، معاونت فرهنگی در تلاش است برنامههای فرهنگی در نظر گرفته شده مانند بازدیدها و اردوهای جهادی را در تمام استانها برگزار کند.
وی با اشاره به لزوم برگزاری بازدیدهای علمی-فرهنگی افزود: این بازدیدها با هدف آشنا کردن جامعه نخبگانی با جاذبههای طبیعی، زیارتی، فرهنگی و اجتماعی کشور به منظور ارتقای خودآگاهی و حس دلبستگی به میهن و تاکید بر نقش بیبدیل اسلام در شکلدهی به هویت ایرانی و ارتقای تمدن ایرانی برگزار میشود.
معاون فرهنگی بنیاد ملی نخبگان اضافه کرد: بازدیدهای فرهنگی-علمی به دو صورت استانی و ملی اجرا میشود. در بخش استانی ترجیح این است که نخبگان و مستعدانبرتر همان استان حضور داشته باشند؛ اما هیچ ممانعتی برای حضور دیگر افراد وجود ندارد و مستعدانبرتر دیگر استانها میتوانند با هزینه شخصی از این بازدیدها استفاده کنند. در بخش بازدیدهای ملی نیز تمام نخبگان و مستعدانبرتر کشور میتوانند با ورود به سامانه ثبتنام کنند و با استفاده از تسهیلات در نظر گرفته شده از مراکز تعیین شده بازدید کنند. تمام هزینههای این بخش توسط بنیاد ملی نخبگان تأمین میشود.
وی با بیان اینکه هر استان یک بازدید استانی و یک بازدید ملی خواهد داشت، خاطرنشان کرد: تعداد محدودی بازدید تخصصی نیز برای نخبگان و فارغالتحصیلان هر رشته در نظر گرفته شده است. در این بازدیدها مراکز علمی، تحقیقاتی و تولیدی بزرگ مانند نیروگاهها نیازهای خود را پس از شناسایی و احصا، به بنیاد ملی نخبگان اعلام میکنند. بر اساس اعلام نیاز این مراکز، بنیاد از متخصصان و مستعدانبرتر حوزههای مربوط برای حضور در این بازدیدها دعوت میکند. به این ترتیب علاوه بر اینکه این افراد با نیازهای موجود در کشور آشنا میشوند، مراکز یاد شده میتوانند با برخورداری از ایده و اندیشه نخبگان و مستعدانبرتر بخشی از نیازهای خود را رفع کنند.
الستی ادامه داد: تلاش شده است بازدیدها صرفاً علمی و یا صرفاً فرهنگی نباشد و به صورت تلفیقی از این دو برگزار شود. بازدیدهای علمی-فرهنگی شهریورماه امسال در تهران، البرز و زنجان و پس از آن بازدیدهای مهرماه نیز با حضور 400 نفر از نخبگان و مستعدانبرتر کشور، در ذیل سومین روز همایش ملی نخبگان فردا برگزار شد.
معاون فرهنگی بنیاد ملی نخبگان در پایان گفت: جهاد دانشگاهی و همچنین استانهای مختلف مراکز فرهنگی، گردشگری و علمی بسیاری را برای بازدید به بنیاد ملی نخبگان پیشنهاد کردهاند که از بین آنها حدود 70 مرکز انتخاب شده است. لیست این مراکز بر اساس تاریخ برگزاری در حال آمادهسازی است. افراد میتوانند با مراجعه به سامانه bazdid.bmn.ir بازدیدها را به ترتیب تاریخ برگزاری مشاهده کنند. علاوه بر آن بازدیدهای هر استان نیز به طور مجزا در سامانه قابل رویت است.
انتهای پیام
نظرات