• جمعه / ۲۹ آبان ۱۳۹۴ / ۰۸:۰۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 94082917435
  • خبرنگار : 71184

یک عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تشریح کرد

چرا باید نسبت به حوادث پاریس حساس‌تر بود

چرا باید نسبت به حوادث پاریس حساس‌تر بود

در روزهای اخیر حوادث سلسله‌وار تروریستی‌ای در اروپا و یکی از خون‌بارترین حادثه‌ها در پاریس اتفاق افتاد که پیش از 220 کشته و زخمی بجا گذاشت و همزمان با واکنش‌های بین‌المللی این حادثه در داخل نیز با واکنش‌های متفاوت و حاشیه‌داری همراه شد.

در روزهای اخیر حوادث سلسله‌وار تروریستی‌ای در اروپا و یکی از خون‌بارترین حادثه‌ها در پاریس اتفاق افتاد که پیش از 220 کشته و زخمی بجا گذاشت و همزمان با واکنش‌های بین‌المللی این حادثه در داخل نیز با واکنش‌های متفاوت و حاشیه‌داری همراه شد.

عباسعلی منصوری‌آرانی رئیس اسبق دانشگاه جنگ و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) در این باره اظهار کرد: ضمن تاثر و تسلیت به بازماندگان حوادث تروریستی لبنان و فرانسه، باید بیش از هر زمان دیگر به این موضوع حساسیت داشت که برخی از گروه‌ها و کشورها به صورت سازمان یافته قصد دارند حوادث تروریستی را به مسلمانان نسبت دهند و در چند دهه اخیر شاهد بوده‌ایم نظیر اقدامات داعش از سوی طالبان و القاعده انجام شده و متاسفانه این گروه‌ها که دست ساخته سرویس‌های اطلاعاتی غرب برای بد نام کردن اسلام هستند از مظاهر اسلامی در رفتارهای خود استفاده کردند اما بی شک حادثه تروریستی و کشتار افراد بی‌دفاع در همه جای دنیا محکوم است و دکترین جمهوری اسلامی در این باره مبارزه با تروریست در کلیه سطوح است و به هیچ‌وجه ایران هیچ اقدام تروریستی‌ای را در دنیا مورد حمایت و تایید خود قرار نمی‌دهد.

وی ادامه داد: همزمان با حوادث پاریس حوادث تروریستی و مشابهی نیز در لبنان و عراق اتفاق افتاد اما واکنش‌ها از داخل ایران به حوادث پاریس به شدت گسترده و جدی بود و ضمن محکوم کردن حوادث تروریستی در همه جای دنیا امروز کشورهای اسلامی بیش از هر زمان دیگری باید به این رفتارها حساس باشند و زمینه شکل گیری‌های گروه‌های تکفیری را که جهت بد نام کردن اسلام حرکت می‌کنند به جهانیان بشناسانند و در این رابطه اجماع جهانی لازم است تا از فضای تبلیغاتی برای شناساندن خاستگاه اصلی این گروه‌ها استفاده شود.

منصوری آرانی تاکید کرد: باید توجه کنیم در غرب طبق آمارهای رسمی تنفر از اسلام و مسلمانان به واسطه برخی تسلیحات و سیاست‌های غلط و رویکردهای گروه‌های به ظاهر اسلامی در حال گسترش است و این مساله به شدت نگران‌کننده است.

وی افزود: حوادث پاریس به این موج فزاینده اسلام‌هراسی افزوده و مسلمانان باید به این مساله حساس‌تر باشند چراکه در کشورهایی مانند لبنان که کشورهای مسلمان هستند به خوبی می‌توان دریافت که گروه‌های تروریستی به دنبال مخدوش کردن چهره اسلام واقعی هستند اما در اروپا به دلیل عدم شناخت مطلوب از اسلام این موضوع وارونه جلوه داده می‌شود.

وابسته نظامی سابق کشورمان در عربستان سعودی تصریح کرد: کشورهای اسلامی باید در مواجه با حوادث تروریستی‌ای که به نام اسلام در ممالک غیراسلامی انجام می‌شود حساسیت بیشتری داشته باشند تا اتباع کشورهای غیرمسلمان بتوانند بین اسلام انحرافی و تندرو آن از اسلام رحمانی و اصل تفکیک قائل شوند و بدانند جریان‌های تکفیری و داعشی به هیچ عنوان نماینده اسلام نیستند. ضمن اینکه باید توجه داشت این مساله امنیت اروپا را نیز به مخاطره انداختند.

رئیس هیات پارلمانی ایران و انگلیس در پایان خاطرنشان کرد:‌ من در نشست با پارلمان‌های اروپایی نسبت به تقویت و توسعه این گروه‌های خطرناک در قالب جمع کردن افرادی با ناهنجاری‌های روانی و به شدت تندرو برای بدنام کردن اسلام هشدار دادم و تاکید داشتم که به زودی منافع غرب از سوی این گروه‌ها به مخاطره خواهد افتاد که این پیش بینی امروز به حقیقت پیوست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha