• یکشنبه / ۱ آذر ۱۳۹۴ / ۱۱:۰۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 94090100287
  • خبرنگار : 71184

تکلیف مجلس برای بیمه‌گر و صندوق تامین خسارت بدنی برای پرداخت خسارات

تکلیف مجلس برای بیمه‌گر و صندوق تامین خسارت بدنی برای پرداخت خسارات

مجلس، بیمه‌گر و صندوق تامین خسارت بدنی را مکلف‌ کرد حداکثر ظرف مدت 15 روز در صورت تکمیل مدارک خسارت متعلقه را بر اساس ضوابط موجود در قانون پرداخت نمایند.

مجلس، بیمه‌گر و صندوق تامین خسارت بدنی را مکلف‌ کرد حداکثر ظرف مدت 15 روز در صورت تکمیل مدارک خسارت متعلقه را بر اساس ضوابط موجود در قانون پرداخت نمایند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایسنا، نمایندگان در جلسه علنی امروز مجلس و در ادامه‌ی بررسی و تصویب لایحه دائمی شدن بیمه مسئولیت مدنی دارندگان وسایل نقلیه در مقابل شخص ثالث و در بخش چهارم این قانون درمورد ضوابط پرداخت خسارت به حادثه دیده ماده 32 را به این نحو به تصویب رساندند که بیمه و صندوق تامین خسارت بدنی موظف است حداکثر ظرف مدت 15 روز پس از دریافت مدارک مورد نیاز از دو طرف، خسارت را پرداخت نمایند.

همچنین بر اساس ماده 33 نیز نمایندگان مصوب کردند در حوادث منتج به خسارت بدنی ، زیان دیده، اولیاءدم یا وارث قانونی موظفند پس از قطعی شدن مبلغ خسارت برای تکمیل مدارک به منظور دریافت خسارت به بیمه‌گر مراجعه کنند و بیمه گر مکلف است حداکثر ظرف مدت 20 روز مبلغ خسارت را به زیان دیده یا نمایندگان قانونی او پرداخت نمایند. اما در صورت عدم مراجعه زیان دیده در مهلت مذکور خسارت را نزد صندوق تودیع و قبض واریزی را به مرجع قضایی تحویل نماید. در این صورت تعهد مسبب و بیمه گر ایفا شده و صندوق مکلف است بلافاصله پس از درخواست زیان دیده این مبلغ را عینا به وی پرداخت نماید.

بر اساس تبصره یک ماده 33 در مواردی که صندوق مطابق مقررات این قانون راسا مکلف به پرداخت خسارت است پس از قطعی شدن مبلغ خسارت چنانچه زیان دیده یا قائم مقام وی تا 20 روز پس از ابلاغ اظهار نامه رسمی برای دریافت خسارت به صندوق مراجعه نکند مبلغ مذکور به عنوان امانت نزد صندوق باقی می‌ماند.

بر اساس تبصره 2 همین ماده در مواری که رای صادر شده از دادگاه بدوی صرفا از جنبه‌ی عمومی مورد تجدید نظر خواهی قرار گرفته باشد زیان دیده یا وارث قانونی و بیمه گر و یا صندوق تامین خسارات بدنی باید طبق مفاد این قانون عمل نمایند و ملاک قطعی شدن میزان خسارت موضوع این ماده حکم قطعی دادگاه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha