شهردار اردبیل خواستار بررسی و بازنگری ضوابط حاکم بر بافت تاریخی شهر شد.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه اردبیل، حمید لطف اللهیان در نشستی با اعضای شورای اسلامی شهر با اشاره به تاثیر مستقیم رکود اقتصادی بر نهاد مدیریت شهری بر لزوم همراهی مجموعه دولت با شهرداری برای گذار از وضعیت رکود تاکید کرد.
شهردار اردبیل با بیان اینکه وصول عوارض از مردم تنها در آمد شهرداری اردبیل است، خاطرنشان کرد: این منبع مالی در توسعه عمران شهری موثر نیست، چرا که عموم درآمدها صرف بهسازی و زیرسازی معابر عمومی می شود که جزو مطالبات جدی شهروندان است.
وی با اشاره به عملکرد موفق برخی از شهرداریها در عبور از بحران رکود اقتصادی از پروژههای پل قدس و پل نیایش اردبیل به عنوان پروژههای قابل اجرا با روشهای جدید برای توسعه شهری نام برد و خرید 40 هکتار زمینهای حریم شهری بلاتکلیف را نمونهای از اقدامات شهرداری برای توسعه شهر اعلام کرد.
لطفاللهیان خواستار بررسی و بازنگری ضوابط حاکم بر بافت تاریخی شهر شد و گفت: چنانچه امتیاز و توجیه اقتصادی لازم به ساکنان این بافت داده نشود، آنها بافت تاریخی شهر را ترک خواهند کرد و آسیبهای اجتماعی ناشی از این امر گریبانگیر شهر میشود که هزینههای هنگفتی در پی خواهد داشت.
شهردار اردبیل با اشاره به ساماندهی نیروی انسانی شهرداری و ضرورت برون سپاری خدمات شهر سازی، یادآور شد: از دستگاههای مختلف به ویژه نهادهای دولتی انتظار داریم از محل بودجه سالانه خود بدهی شهرداری را پرداخت کنند تا شهرداری توان ارائه خدمات بیشتر را داشته باشد.
لطفاللهیان اضافه کرد: در تعاملی که با ادارات مختلف داریم قولهایی مبنی بر پرداخت بدهی هایشان به شهرداری داده شده، ولی انتظار داریم در سه ماه پایانی سال که شهرداری با حجم عظیمی از فعالیتها و پرداختی حق و حقوق کارگران و پاداش و عیدی آنها روبرو است، این بدهیها تسویه شده و امکان ارائه خدمات کیفیتر به شهروندان و خود این دستگاهها فراهم شود.
وی اضافه کرد: جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی، دانشگاه آزاد و دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به شهرداری اردبیل بدهی دارند و رقم این بدهیها بر اساس برآوردهای اولیه بیش از 150 میلیارد ریال است که امیدواریم با سرعت عمل بیشتر این دستگاهها بتوانند بدهیها را پرداخت کنند.
شهردار اردبیل گفت: با توجه به مهاجرپذیر بودن شهر اردبیل آموزش شهرنشینان با هدف بالا بردن کیفیت شهرنشینی و تبدیل مهاجران به شهروند امری ضروری است.
انتهای پیام
نظرات