• پنجشنبه / ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 94112918924
  • منبع : نمایندگی مازندران

ایستگاه ساحلی ارتباطات دریایی در امیرآباد به بهره‌برداری رسید

ایستگاه ساحلی ارتباطات دریایی در امیرآباد به بهره‌برداری رسید

ایسنا/مازندران ‌ایستگاه ساحلی ارتباطات دریایی و مرکز هماهنگی جستجو و نجات دریایی شمال کشور (CRS& MRCC) در بندرامیرآباد با حضور معاون دریایی سازمان بنادرودریانوردی به بهره برداری رسید.

‌ایستگاه ساحلی ارتباطات دریایی و مرکز هماهنگی جستجو و نجات دریایی شمال کشور (CRS& MRCC) در بندرامیرآباد با حضور معاون دریایی سازمان بنادرودریانوردی به بهره برداری رسید.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه مازندران، راستاد عضو هیات عامل و معاون دریایی سازمان بنادر و دریانوردی و قادری مدیر کل نجات و حفاظت دریایی با حضور در بندرامیرآباد ایستگاه ساحلی ارتباطات دریایی و مرکز هماهنگی جستجو و نجات دریایی را افتتاح کردند.

علی خدمتگزار مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد در این مراسم گفت: باتوجه به اینکه صنعت کشتیرانی در هر سال باحوادث گوناگونی مواجه است که در برخی از موارد منجر به فوت انسان‌ها در دریا می‌شودف مجموعه بندر امیرآباد را بر آن داشت تا ایستگاه ساحلی ارتباطات دریایی و مرکز هماهنگی جستجو و نجات دریایی را به عنوان مرکز استاندارد یکپارچه در شمال کشور راه اندازی کند.

وی با بیان اینکه اجرای این پروژه با هزینه 4 میلیارد و 500 میلیون ریال به بهره برداری رسید، خاطرنشان کرد: راه اندازی تجهیزات مخابراتی سیستم شناسایی اتوماتیک شناورها AIS VHF-DSC ، NAVTEX RECEIVER ، VOICE RECORDER و VHF AIR BAND جهت برقراری ارتباط با واحد‌های پروازی شرکت کننده در عملیات های نجات دریایی، تجهیزات ALL IN ONE ، SAR GIS به منظور مانیتورینگ و مدیریت در عملیات‌های دریایی مرتبط ، سیستم شناسایی اتوماتیک شناورها برد بلندLRIT، تامین خطوط ارتباطی تلفن بین المللی و طراحی و اجرای زیر ساخت‌های تاسیساتی و مخابراتی و آماده سازی زیر ساخت و رو ساخت فضای مورد نیاز جهت اجرای پروژه از قبیل اجرای دکوراسیون و پارتیشن بندی از مشخصات فنی و اجرایی پروژه است.

وی گفت: همچنین کنترل و نظارت بر سوانح، برقراری ارتباط، انجام هماهنگی‌های لازم، توصیه‌ها و کمک‌های اولیه پزشکی یا نقل و انتقال افراد سانحه دیده با بهره گیری از امکانات و تجهیزات خصوصی و دولتی و انجام نظارت بر سوانح، ارتباطات، هماهنگی در انجام ماموریت‌های جستجو و نجات دریایی و همکاری با مراکز هماهنگی جستجو و نجات دریایی در بنادر جنوبی و شمالی به منظور کمک رسانی به انسان‌های آسیب دیده در دریا از دیگر عملکردهای مرکز اصلی هماهنگی جستجو و نجات دریایی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha