• جمعه / ۷ خرداد ۱۳۹۵ / ۰۸:۴۸
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 95030703687
  • منبع : نمایندگی اردبیل

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم:

استادان دانشگاهی باید بعنوان مشاور در صنعت حضور یابند

استادان دانشگاهی باید بعنوان مشاور در صنعت حضور یابند

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: تعامل مستمر و سازنده بین استانداری و دانشگاه‌ها موجب افزایش فعالیت علمی و تامین اعتبار لازم برای پژوهش و فناوری می‌شود.

به گزارش خبرنگار پژوهشی ایسنا منطقه اردبیل، دکتر وحید احمدی در دیدار با استاندار اردبیل ضمن تقدیر از پیگیری مسؤولان اردبیل برای تجهیز و تقویت پارک علم و فناوری استان، گفت: انتظار می‌رود با تلاش مسؤولان استان ردیف اعتباری لازم برای پارک علم و فناوری اردبیل ایجاد شود.

وی از حمایت معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم از شرکت‌ها و آزمایشگاه‌های حوزه فعالیت خود خبر داد و افزود: تعامل مستمر و سازنده بین استانداری و دانشگاه‌ها موجب افزایش فعالیت علمی و تامین اعتبار لازم برای پژوهش و فناوری می‌شود.

احمدی با بیان اینکه اساتید باید به عنوان مشاور در صنعت حضور یابند، تصریح کرد: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند یک روز از موظفی خود را به عنوان مشاور صنعت در شرکت‌ها و کارگاه‌های دانش‌بنیان و صنعتی سپری کنند.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری فعال شدن کارگروه پژوهش و فناوری استان اردبیل را خواستار شد و خاطرنشان کرد: یک درصد از بودجه جاری دستگاه‌ها نیز باید به بحث پژوهش اختصاص یابد.

وی ایجاد کلینیک اقتصادی و فناوری در استان اردبیل را خواستار شد و گفت: با راه‌اندازی این کلینیک، صنایع می‌توانند نیازهای خود را تقاضا کرده و دانشگاه نیز این تقاضاها را ثبت کند و انعکاس دهد.

مجید خدابخش، استاندار اردبیل نیز با بیان اینکه زمین پارک علم و فناوری استان اردبیل از اراضی دولتی بوده و با همکاری اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل تامین شده است، افزود: برای آماده‌سازی این زمین 400 میلیون تومان هزینه خواهد شد.

وی افزود: تلاش برای ترویج پژوهش و فناوری و خلق ثروت از ایده در استان به عنوان یک مگاپروژه پیگیری می‌شود.

خدابخش با بیان اینکه اردبیل استانی سبز تلقی می‌شود و به همین دلیل نمی‌توانیم صنایع آلاینده را به استان وارد کنیم، تصریح کرد: در همین راستا توسعه و تجهیز پارک علم و فناوری اردبیل با جدیت پیگیری می‎‌شود.

استاندار اردبیل گفت: اساتید دانشگاه‌ها در خصوص پژوهش و فناوری می‌توانند در بنگاه‌های اقتصادی و سازمان‌ها حضور داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۳-۰۷ ۱۰:۱۴

آقاي دكتر اين تصميم شما كاملا منطقي است ولي بايد قانوني باشد تا صنايع را حهت انجام اين امر موظف كند

avatar
۱۳۹۵-۰۳-۰۷ ۱۸:۰۲

با سلام، همکاري دانشگاه و صنعت نکته بسيار مهمي که در خيلي از کشورهاي پيشرفته و در حال پيشرفت به اون پرداخته ميشه. ولي نبايد از ياد ببريم که شرط اول اين برقراري ارتباط نيازمند اينکه طرفين بايد از توانائيها و محدوديتهاي همديگه با خبر باشند. متاسفانه، دانشگاهيهاي ما هيچ اطلاعي از صنعت که ندارند هيچ، به ويژه از صنايع بومي و محدوديتهاشون کمترين فهم رو دارند. دليلش هم اينه که اون استاد دانشگاه ما در طي سالهاي تحصيل هيچ تلاشي براي توجه به اطراف خودش نکرده و بيشتر به کتب درسي پرداخته. و اکثر اين کتب خارجي بالطبع به صنعت رايج کشور خودشون پرداختند. ما در واقع نياز داريم يک سري کارگاه‌هایي بذاريم که اساتيد رو از صنعت خودمون آگاه کنيم. با تشکر