• پنجشنبه / ۴ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۱:۴۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 95060102493
  • منبع : نمایندگی گیلان

رییس پارک علم و فناوری گیلان خبر داد

شرکت ۵۰۰ ایده فناوری آماده تجاری سازی در نمایشگاه فن بازار

شرکت ۵۰۰ ایده فناوری آماده تجاری سازی در نمایشگاه فن بازار

رییس پارک علم و فناوری گیلان با بیان اینکه در این نمایشگاه بیش از ۵۰۰ ایده فناوری با سطح آمادگی فناوری بالا و آماده تجاری سازی حضور دارند افزود: ۲۳ استان کشور در قالب ۹۰ غرفه در سالن های نمایشگاهی مرکز همایش های بین المللی منطقه آزاد، به ارائه دستاوردهای تجاری سازی می پردازند.

دکتر مجید متقی طلب در گفتگو با خبرنگار ایسنا، از آغاز نمایشگاه فن بازار "فناوری های منتخب دانشگاه ها، پژوهشگاه ها، پارک هاث علم و فناوری و مراکز رشد کشور" همزمان با آغاز هفته دولت خبر داد و اظهار کرد: این نمایشگاه به منظور معرفی منتخبی از فناوری‌های آماده سرمایه‌گذاری و تجاری‌سازی مربوط به شرکت‌های فناور مستقر در پارک‌های علم و فناوری کشور و مراکز رشد و نیز دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی توسط ستاد برگزاری فن بازار و با مشارکت منطقه آزاد تجاری- صنعتی انزلی در حال برگزاری است.

وی تصریح کرد: این نمایشگاه با حضور فناوران، محققان بیش از ۹۰ شرکت و موسسه از پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد، دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی کشور و در راستای ارائه توانمندی‌های فناوری و دانش‌بنیان و تسهیل ارتباط با صنعت و در نهایت تجاری سازی دستاوردهای تحقیقاتی در حال برگزاری است.

متقی طلب ادامه داد: از جمله ویژگی های این نمایشگاه را حضور صندوق های سرمایه گذاری و موسسات مالی و کارگزاران فناوری برای تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناور حاضر در این نمایشگاه است که طی روزهای برپایی نمایشگاه با مذاکرات و ارتباط با صاحبان فناوری ها، فرایند تجاری سازی محصولات را تسهیل خواهد کرد.

وی با اشاره به حضور ۱۹ پارک علم و فناوری کشور، ۶ پژوهشگاه و مرکز تحقیقاتی و ۲۰ دانشگاه از سراسر کشور به همراه مراکز تولیدی و صنعتی بخش خصوصی در این نمایشگاه گفت: این مراکز با ارائه طرح ها و محصولات فناورانه خود را به صاحبان صنعت، سرمایه گذاران و بازدیدکنندگان ارائه خواهند کرد.

رییس پارک علم و فناوری گیلان اضافه کرد: شرکت های بزرگ تولید در حوزه های داروسازی و مواد غذایی، صنعت خودرو و ساختمان به عنوان صاحبان صنایع جهت ارتباط و مذاکره با فناوران در این نمایشگاه حضور دارند.

متقی طلب خاطرنشان کرد: حضور خانه صنعت، معدت و تجارت استان گیلان و اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی گیلان نیز از دیگر ویژگی این نمایشگاه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha