• پنجشنبه / ۴ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۲:۳۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 95060102528
  • منبع : نمایندگی خوزستان

معاون اجرایی جهاد نصر کشور مطرح کرد:

مشکل اعتباری شبکه های اصلی و تامین برق طرح 550 هزار هکتاری

مشکل اعتباری شبکه های اصلی و تامین برق طرح 550 هزار هکتاری

ایسنا/خوزستان معاون اجرایی مؤسسه جهاد نصر کشور گفت: در بحث اجرایی طرح 550 هزار هکتاری از 312 هزار هکتار مرحله اول حدود 208 هزار هکتار آن عملیاتی شده است.

به گزارش خبرنگار ایسنا، حسن علاقه‌بند در همایش تبیین دستاوردهای طرح 550 هزار هکتاری که روز گذشته، سوم شهریورماه در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: طرح 550 هزار هکتاری در سال 75 در سفر مقام معظم رهبری مطرح و از سال 89 نیز مؤسسه جهاد نصر به عنوان مجری آن انتخاب شد و در سال 89 با تلاشی که صورت گرفت سطح طرح از 350 هکتار به 550 هکتار ارتقا یافت. 

وی افزود: مباحث اجتماعی یکی از راهبردهای ما در زمینه اجرا بود که خوشبختانه تاکنون برای اجرای طرح با مشکل و ممانعتی از سوی کشاورزان مواجه نبوده‌ایم. 

علاقه بند تصریح کرد: در اجرای این طرح سعی شده است که از صنایع داخلی حمایت شود و در سال 92 – 91 ما به شدت با بحث تحریم مواجه بودیم اما صنعتگران به ما کمک کردند و با این کمک ها توانستیم از بن‌بست رهایی پیدا کنیم و تحریم‌ها را دور بزنیم و با کمک بخش خصوصی کار را عملیاتی کنیم. 

وی با بیان اینکه بحث استفاده از مهندسی ارزش و استفاده از روش ‪EPC نیز از جمله موارد مورد توجه در این طرح بوده است، عنوان کرد: تا سال 92 تنها 66 هزار هکتار از طرح انجام شده بود که در سال 93 و 94 و چند ماهه اول سال 95، 142 هزار هکتار از طرح به اتمام رسید و این موضوع یکی از دستاوردهای مهم دولت تدبیر و امید است. 

علاقه بند گفت: یکی دیگر از مواردی که در اجرای طرح انجام شد بحث هندسه‌سازی زمین‌های کشاورزی برای سهولت بهره‌برداری و نتیجه بهتر بود.. در تأمین اعتبار شبکه‌های اصلی و تأمین برق مشکلاتی وجود دارد. با توجه به سیاست‌های دولت و وزارت جهاد کشاورزی که ما باید از آبیاری سطحی به سمت آبیاری تحت فشار رو بیاوریم در این رابطه در موسسه جهاد نصر فعالیت هایی انجام شد اما در رابطه با برق همچنان مشکلاتی وجود دارد. 

همچنین عبدالمجید کریمی، مشاور وزیر جهاد کشاورزی در طرح 550 هزار هکتاری خوزستان و ایلام اظهار کرد: مؤسسه جهاد نصر راهبردهایی در حوزه فنی و مهندسی برای اجرایی شدن طرح تعریف کرد که یکی از این راهبردها استفاده از تکنیک مهندسی ارزش به منظور بهینه سازی طراحی‌ها و ارتقای شاخص ارزش بود.

وی افزود: استفاده از روش ‪EPC به منظور کوتاه شدن زمان طراحی و اجرا و انجام پروژه‌های پژوهشی کاربردی به منظور مستندسازی دستاوردهای مهندسی ارزش و افزایش بهره وری از منابع آب و خاک و تغییر سیستم‌های آبیاری و توسعه روش‌های آبیاری نوین از دیگر اقدامات بود.

کریمی گفت: در سال 90 با توجه به اینکه تکنیک مهندسی ارزش می‌توانست به ما در این زمینه کمک کند تلاش کردیم با استفاده از صاحب نظران، اساتید، مهندسان مشاور و دستگاه‌های اجرایی در کشور و با اجرای تکنیک مهندسی ارزش، کار را بهینه و تلاش کنیم در جهت حذف کارهای اضافی و غیرضروری و ارتقای شاخص ارزش کارها گام برداریم؛ مهندسی ارزش، کاری  خلاق و کارکردگرا با هدف شناسایی هزینه‌های غیرضرور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha