• دوشنبه / ۱۶ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404041609452
  • خبرنگار : 50228

یک مربی فوتبال:

برخلاف دستمزد بالای مربیان خارجی از ظرفیت آن‌ها در فوتبال پایه استفاده نمی‌شود

برخلاف دستمزد بالای مربیان خارجی از ظرفیت آن‌ها در فوتبال پایه استفاده نمی‌شود

ایسنا/خوزستان یک مربی فوتبال معتقد است: باشگاه‌های فوتبال ایران به خوبی از دانش مربیان خارجی برخلاف دستمزدهای گران آن‌ها، در بخش فوتبال پایه بهره‌مند نمی‌شود.

محسن بابادی در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: همواره فوتبال کشورمان از مربیان خارجی بهره برده و خصوصا طی دو دهه اخیر، نگاه ویژه به مربیان کارنامه‌دار و شناخته شده بیش از گذشته مدنظر باشگاه‌های لیگ برتری و حتی تیم ملی بوده است. بدون تردید مربیان صاحب نام و شناخته شده به واسطه حضور متمادی در سطوح بالای فوتبال جهان و آموزش‌های کافی در آن مقاطع، تجربه خوبی در خصوص فوتبال پایه و آکادمی‌های پیشرفته فوتبال داشته و در کلاس‌های مربیگری و ارتقای سطح خود نیز کارهای زیادی انجام داده‌اند.

او ادامه داد: به طور کلی مربیان خارجی با فلسفه فوتبال پایه، آکادمی و موارد مرتبط متناسب با علم روز فوتبال آگاهی و اشرافیت خوبی داشته و چه بسا در این باره نیز صاحب نظرند. یکی از مشکلات فوتبال ما این است که پس از جاروجنجال رسانه‌ای و استخدام این مربیان و دادن انواع امتیازات مالی و بندهای پاداش و... به مربیان خارجی و کمک‌هایشان در قراردادهای نجومی آن‌ها کمتر دیده شده که بندهایی مبنی بر نظارت بر فوتبال پایه باشگاه، ارائه استراتژی، راهکار و مشاوره به آکادمی، برگزاری کلاس‌های آموزشی برای مربیان فوتبال پایه و بازیکنان، در اختیار گذاشتن علم روز فوتبال به این مجموعه و... وجود داشته باشد.

این کارشناس فوتبال عنوان کرد: مربیان خارجی بعضا در حالی که به همراه خانواده‌هایشان بهترین امکانات رفاهی، تفریحی و... برایشان در داخل کشور فراهم شده، از دانش، تجربه و تعهد کاری آن‌ها در جهت کمک به فوتبال پایه بهره‌ای گرفته نمی‌شود زیرا باشگاه برای آن‌ها و برای آینده خود هیچ برنامه‌ای ندارد. اصل این ایراد متوجه مدیران فوتبالی باشگاه‌های بزرگ ماست که آن‌ها را به حال خود رها کرده و وای به‌حال روزی که به علت عملکرد نه‌چندان مطلوب و مدنظر باشگاه و یا به هر علت دیگری این مربیان بخواهند با باشگاه قطع همکاری کنند، آنگاه بهترین لحظات برای آن مربیان رقم خورده و همه چیز برایشان گل و بلبل شده و از خدا خواسته به علت قطع همکاری، راحت و بی دردسر به کشورشان بازگشته و بدون ذره‌ای کار کردن به قول معروف پول پارو می‌کنند.

او بیان کرد: سوال مهم اینجاست؛ اگر این مربیان تا پایان فصل یا حتی فصل بعد قرارداد داشته و مطابق این قرارداد باشگاه‌ها موظف و مکلف به پرداخت دستمزد آن‌ها تا ریال آخر هستند و اگر در این خصوص کوتاهی کنند، با سد محکمی به اسم فیفا و کسر امتیاز و محرومیت‌های قانونی دیگر مواجه هستند، چرا مربی را تا پایان فصل نگه نداشته و از توانایی وی در خصوص آکادمی، فوتبال پایه، آموزش مربیان و...بهره نمی‌گیرند؟ چه بخواهیم و چه نخواهیم باید دستمزد آن مربی کامل پرداخت شود، پس چرا از وی استفاده بهینه نشود؟ پس از ایجنت‌ها، مدیران عامل باشگاه‌ها و فدراسیون فوتبال کشور انتظار می‌رود در این خصوص دقت نظر و اهتمام بیشتری داشته باشند و در متن قرارداد مربیان خارجی مواردی از این قبیل را لحاظ و اجرایی نمایند تا از ۱۰۰ درصد توانایی آن‌هایی که از جیب ملت ارتزاق می‌کنند، استفاده شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha