جلیل رحیمی جهان آبادی در نطق میان دستور خود با بیان اینکه منطقه خاورمیانه مملو از خشونت و ترور شده است، اظهار کرد: منطقه ما را خشونت و ترور دربرگرفته و منافع جهان اسلام در حال نابودی و سرزمین های اسلامی نیز در حال سوختن است، هرچند که ایران با لطف پروردگار، رهبری داهیانه، تدبیر دولت و قدرت بازدارندگی نیروهای مسلح استوار و بادوام مانده است.
وی افزود: خاورمیانه امروز تشنه دموکراسی است و ملت های این منطقه به دنبال داشتن حق تعیین سرنوشتشان هستند و فقدان دموکراسی مساله اصلی خاورمیانه است که سبب ایجاد خشونتها و کشتارهای فراوان در این منطقه شده است.
رحیمی جهان آبادی، با بیان اینکه ایران برای تحقق چشمانداز 20 ساله نیازمند اجماع داخلی و سازگاری بینالمللی است اظهار کرد: ما برای آنکه به سند چشمانداز 20 ساله برسیم نیازمند اجماع داخلی و سازگاری بینالمللی بر مبنای مصالح، ارزشها و آرمان های انقلاب هستیم.
این نماینده مردم تربت جام، با اشاره به مشکلات فراوان حوزه انتخابیاش اظهار کرد: ما از دولت درخواست داریم که منطقه تجاری آزاد تایباد را راهاندازی کنند چراکه در حال حاضر دروازه تجاری ایران با افغانستان نیز بسته شده است.
وی با تاکید بر اینکه نمایندگان حوزه انتخابیاش باید افزایش پیدا کنند، اظهار کرد: در حوزه انتخابیه من 400 هزار نفر جمعیت وجود دارد که برای آنها تنها یک نماینده در نظر گرفته شده است اما این تعداد باید بیشتر شود.
رحیمی جهان آبادی همچنین با تاکید بر اینکه باید به آبادانی شهرستان های منطقه تربت جام بیشر توجه شود، اظهار کرد: بیش از 20 هزار نفر در منطقه ما شناسنامه ندارند و یا از آنها گرفته شده است و این درحالی است که این تعداد با وجود داشتن شناسنامه های ایرانی حق دریافت برخی خدمات را نداشتهاند و لازم است مسئولان در این زمینه به حل مشکلات مربوط و مردمی که هنوز نمی توانند از خدمات رفاهی که حق هر شهروندی است استفاده کنند، رسیدگی داشته باشند.
این نماینده مردم تربت جام همچنین با بیان اینکه تعطیلی دامداری ها و گاوداری ها به مردم آسیب زده است اظهار کرد: ما در منطقهمان با مشکل کمبود آب آشامیدنی مواجه هستیم و تعطیلی دامداری ها و گاوداری ها به مردم آسیب زده است.
وی در بخش پایانی سخنانش با اشاره به لزوم ایجاد معاونت اقوام و مذاهب در هیات دولت اظهار کرد: آقای روحانی در انتخابات وعده دادند که معاونت اقوام و مذاهب را ایجاد کند و حال سوال ما این است که ایجاد این معاونت به کجا رسید؟ ما امروز به عنوان حامی رئیس جمهوری در حال حاضر و 4 سال آینده از ایشان سوال داریم که چرا هنوز این معاونت تشکیل نشده تا تمامی اقوام، مذاهب و گرایشها در سرنوشت سیاسی خودشان شریک باشند.
انتهای پیام
نظرات