به گزارش خبرنگار ایسنا، حمید سیلاوی در نشست ستاد اربعین خوزستان که شب گذشته در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: اتباع خارجی که از مرزهای ما جهت زیارت اربعین تردد میکنند، چهار دسته هستند. دسته نخست افرادی هستند که کشور ایران را برای عبور و تردد انتخاب میکنند که حتما باید ویزای کشور عراق را در کشور خود اخذ و همچنین ویزای دو بار سفر را از سفارت ایران در کشور خود اخذ کنند؛ در سال گذشته تعدادی از اتباع خارجی این کار را انجام نداده بودند.
وی افزود: گروه دیگر، طلاب و دانشجویان خارجی هستند که در ایران تحصیل میکنند؛ در این خصوص مشکلی وجود ندارد و سعی میکنیم تردد آنها انجام شود. گروه دیگر، اتباع خارجی مقیم کشور ایران هستند که دارای دفترچه پناهندگی، دفترچه اقامت یا کارت هویت هستند.
سیلاوی عنوان کرد: گروه دیگر، اتباع خارجی غیرمجاز هستند که جهت زیارت اربعین، به مرزها مراجعه میکنند. تدارکات لازم برای اسکان موقت این افراد در نظر گرفته شده است و به اردوگاه مراقبتی ملاثانی منتقل خواهند شد.
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خوزستان گفت: با هماهنگی انجام شده با دیگر استانهای کشور، اتباع خارجی استانهای دیگر در یک زمان مشخص وارد خوزستان خواهند شد. همچنین طبق تصمیمگیریهای انجام شده، اتباع خارجه در ایام ارعین تنها مجاز هستند از مرز شلمچه تردد کنند.
به گزارش ایسنا؛ درویشعلی کریمی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خوزستان، نیز در این نشست اظهار کرد: هماهنگیهای لازم میان آب و فاضلاب روستایی، آب و فاضلاب استان و آب و فاضلاب اهواز در خصوص خدماترسانی در ایام اربعین انجام شده است.
وی افزود: در مرز شلمچه مشکلی در خصوص تامین آب وجود ندارد ولی در چذابه، به اعتبارات نیاز بود تا آبرسانی تکمیل شود که این امر محقق نشد. با این حال در ستاد اربعین وزارت نیرو مصوب شد که اگر برخی اعتبارات تامین شود، طرح آبرسانی چذابه را امسال آغاز و در سال آینده تکمیل کنیم.
کریمی با بیان اینکه امسال آب شرب و آب شستوشو در پایانه مرزی چذابه جدا شده است/ف عنوان کرد: در مرز چذابه تامین آب با 25 تانکر انجام میشود. همچنین دو تانکر 32 هزار لیتری در مرز چذابه جهت شستوشو مستقر خواهد شد.
به گزارش ایسنا؛ دکتر شهیار میرخشتی رییس مرکز اورژانس و فوریتهای پزشکی خوزستان، نیز در این نشست گفت: اگر در هنگام سفرهای اربعین، تمام خدمات درمانی در مرزها در یک درمانگاه جمعآوری شود، کیفیت خدمات ارتقا پیدا خواهد کرد .
وی افزود: امسال تلاش کردهایم که تمام خدمات درمانی در مرزها در یکجا جمعآوری شود؛ البته تنها شهرداری تهران به صورت مجزا خدمات درمانی خود را ارایه میدهد.
به گزارش ایسنا؛ مسعود مصدقی، مدیرکل حمل و نقل و پایانههای خوزستان، نیز عنوان کرد: پایانهها و گیت مرز شلمچه آماده شده است و امکان استفاده از آن در ایام اربعین وجود دارد.
وی ادامه داد: همچنین در بخش حمل و نقل دریایی، چهار کشتی آمادگی جابهجایی زائران در اربعین از مرز شلمچه را دارند.
مصدقی افزود: در کمیته حمل و نقل و سوخت ستاد اربعین خوزستان مشکل خاصی وجود ندارد و تامین سوخت بدون مشکلی انجام خواهد شد. همچنین تمام مجتمعهای رفاهی در جادههای منتهی به مرزها و دیگر جادههای خوزستان آمادگی کامل جهت ارایه خدمات به زائران را دارند.
به گزارش ایسنا؛ منوچهر رحمانی، مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان، نیز در این نشست اظهار کرد: در جاده بستان تا چذابه مسیر جدیدی را ایجاد کردهایم و بدین ترتیب مسیر رفت و برگشت محیا شده است.
وی افزود: یکی از مشکلات مسیر 17 کیلومتری بستان تا چذابه این است که این مسیر از میدان مین میگذرد. در این زمینه فرمانده انتظامی خوزستان ماموریت برطرف کردن این معضل را داشت و ما نیز جاده را ایجاد و بازسازی کردیم.
انتهای پیام
نظرات