به گزارش ایسنا، در این نشست دانشجویان و فارغالتحصیلان ایرانی بسیاری از کشورهای مختلف دنیا، با هدف تصمیمگیری برای بازگشت و ماندن در ایران یا اقامت در خارج از کشور حضور یافتند و سوالات خود را از مسؤولین در خصوص حمایتها و آینده کاری خود پرسیدند.
دکتر جعفریان، رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به نقش دانشجویان خارج از کشور برای توسعه کشور گفت: این قشر از ایرانیان که در خارج از کشور تحصیل میکنند، به سه شیوه میتوانند به توسعه ایران کمک کنند. گروه اول کسانی هستند که بعد از اتمام تحصیلات به کشور باز میگردند و در بخشهای تحقیقاتی و آکادمیک و دانشگاهی مشغول به خدمت میشوند و با به کارگیری علوم و دانشهای فراگرفته به توسعه کشور کمک میکنند.
وی افزود: گروه دوم افرادی هستند که به کشور بازگشته و تلاش میکنند با راهاندازی شرکتهای دانشبنیان علم و تجربه خود را به منصحه ظهور برسانند و در بخشهای دانش و فناوری موجب توسعه کشور شوند.
جعفریان تصریح کرد: گروه سوم هم افرادی هستند که به هر دلیلی به کشور باز نمیگردند که همین گروه هم میتوانند از راه دور با ایجاد تعامل و انتقال دانش به داخل کشور به توسعه کشور کمک کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران به نقش مهم و کلیدی دانشجویان و فارغالتحصیلان خارج از کشور اشاره کرد و درخواست کرد تا این افراد فرصتهای موجود را به کار بگیرند تا به پیشرفت کشور کمک کنند.
همچنین، دکتر ملکزاده معاون تحقیقات وزیر بهداشت با ارائه گزارشی از وضعیت سلامت و برنامههای پیش روی وزارت بهداشت به نقش مهم فارغالتحصیلان در حوزههای بهداشت و سلامت و پزشکی در پیشبرد اهداف کشور اشاره کرد.
بر اساس اعلام روابط عمومی پارک فناوری پردیس، همچنین بسیاری از دانشجویان و فارغ التحصیلان، سوالات خود را در خصوص حمایتها و تشویقهای دولت برای بازگشت این افراد و خدمت به کشور در جلسه پرسش و پاسخ این هماندیشی مطرح کردند.
انتهای پیام
نظرات