• دوشنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۳:۲۹
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 96021811327
  • خبرنگار : 71480

چاوشی: باید بدانیم چگونه از سرمایه های خود استفاده کنیم

چاوشی: باید بدانیم چگونه از سرمایه های خود استفاده کنیم

معاون سیاسی استانداری تهران با بیان اینکه ریشه مشکلات اقتصادی در نظام آموزشی و تعلیم و تربیت ماست گفت: باید بدانیم چگونه از سرمایه های خود استفاده کنیم.

به گزارش ایسنا، شهاب‌الدین چاوشی در مراسم بزرگداشت مقام روز معلم در فیروزکوه با بیان اینکه معلم باید زبان کودکی بیاموزد  و با عشق و علاقه و محبت آموخته های خود را و آنچه را که برای صلاح جامعه مفید می‌داند به دانش آموزان خود انتقال دهد  تصریح کرد: اگر امروز در جامعه ما مدیرانی پیدا می‌شوند که حقوق مردم را مراعات نمی‌کنند ، به بیت المال دست اندازی می‌کنند، حرمت بزرگان جامعه،معلمان و پدرو مادرانشان را محفوظ نگه نمی‌دارند همه و همه متهم اصلی بنده و شما هستیم. ما باید بدانیم که ملتی که بخواهد روی خوشبختی و سعادت را بببیند باید از معلمان فرهیخته با کمال و با اخلاق برخوردار باشد و بحمدالله بخش اعظمی از معلمان ما چنین هستند.


وی در بخش دیگری از اظهارات خود افزود : چرا کشوری که اینهمه ثروت ، معدن و امکانات دارد جوان بیکار دارد؟ مشکل اقتصادی دارد ؟ ریشه همه اینها در نظام آموزشی و تعلیم و تربیت ماست . نقش شما و ما در بهره‌روی ملی کشور چقدر است.؟درآمد سرانه ما محصول چه عواملی است؟ فقط معدن کافی است؟  کشور ما جزء دارندگان برتر گاز دنیاست. ما در منابع گازی بیشترین ذخایر دنیا را داریم در منابع نفتی سومین جایگاه را در منابع نفت دنیا داریم . پیش از 50 نوع منابع معدنی و کانی در کشور ما استخراج می شود از معدن طلا و نقره گرفته تا مصارف متعدد دیگر و در بحث صادرات خوشحالیم که صادرات خوبی داشتیم .


چاوشی همچنین با اشاره به اینکه صادرات نفت ما بعد از برجام از یک میلیون بشکه به دو میلیون و هشتصد هزار بشکه رسید ،و شرایط موجود ما بهتر شد اظهار کرد: ولی هنر ما باید  تولید ارزش افزوده از  این مواد معدنی باشد.


وی ادامه داد: کشور ما نیازمند تدبیر و مدیریت شایسته است. امروز دنیای غرب بر این باور است که بر اساس شایسته سالاری حرکت می‌کند . تعهد مهم است ولی تخصص و مهارت اگر نباشد کسی به آن کار گرایش پیدا نمی‌کند.


معاون سیاسی استانداری تهران در پایان  با اشاره به اینکه ما به ذهن خلاق نیازمندیم که در انبوه دانش آموزان ما فراوان هستند  گفت: امروز دانش و علم در آمریکا و دنیای غرب بدست ایرانیان ، مصریان ، لبنانیان و فلسطینی‌ها اداره می‌شود که آمارهای آن را می بینیم . کشورهای خاور میانه بیشترین فرار مغزها را داشته‌اند نخبگانی که از دل انبوه این دانش آموزان برآمده‌اند و در بهترین دانشگاه‌های کشور درس خونده اند قبل از فارغ التحصیلی از دانشگاه های مختلف دنیا برای آنها پذیرش داده می شود . اینها نتیجه نقص هایی است که در نظام مدیریتی کشور وجود دارد و منحصر به دولت خاصی هم نیست . این نگاه ملی باید عوض شود ما باید بدانیم چگونه از سرمایه های خود استفاده کنیم.

انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha