• یکشنبه / ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ / ۰۴:۰۹
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 96032011180
  • خبرنگار : 71552

عملکرد ضعیف دوومیدانی در رقابت‌های انتخابی/ تنها در ۳ هزار متر با مانع حد نصاب کسب شد!

عملکرد ضعیف دوومیدانی در رقابت‌های انتخابی/ تنها در ۳ هزار متر با مانع حد نصاب کسب شد!

رقابت‌های انتخابی تیم ملی دوومیدانی جهت حضور در رقابت های آسیایی در ۱۶ ماده در حالی برگزار شد که تنها در ماده ۳ هزار متر با مانع حدنصاب تعیین شده از سوی سازمان تیم های ملی بدست آمد.

به گزارش ایسنا، رقابت‌های انتخابی تیم ملی دوو میدانی برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا در بخش مردان برگزار شد. اما ورزشکاران حاضر در این رقابت‌ها تنها در یک ماده توانستند حد نصاب تعیین شده از سوی سازمان تیم های ملی را ثبت کنند. سایر برترین‌ها در این رقابت‌ها از رسیدن به حد نصاب‌ها بازماندند.

کاوه موسوی در پرتاب چکش رکورد ۶۸:۶۰ متر را به ثبت رساند، در حالی که رکورد تعیین شده توسط سازمان تیم های ملی ۷۷.۰ متر بود. کاوه موسوی که موفق شد با رکورد قابل قبولی ورودی المپیک ۲۰۱۶ ریو را کسب کند نه تنها در این بازی ها بلکه در دیگر رقابت هایی که حضور داشت رکوردهای پایینی را از خود برجای گذاشت و شاید رقابت های انتخابی تیم ملی مهر تاییدی بر پایان دوران حرفه‌ای این پرتابگر باشد.

محمد جعفر مرادی هم که برای اولین بار سهمیه بازی های تابستانی المپیک ریو را برای ایران به‌دست‌آورد، در این رقابت های انتخابی نتوانست رکورد قابل قبول (۲۹:۵۰:۰۰) را بدست آورد و با ثبت رکورد ۳۰:۳۰:۰۰ در رده اول این ماده ایستاد.

در ماده پرش طول حدنصاب تعیین شده از سوی سازمان تیم های ملی ۷.۸۰ متر بود اما سبحان طاهرخانی با ۷.۳۲ در رده اول و محمد ارزنده با ۷.۲۶ متر در رده دوم این رقابت‌های انتخابی قرار گرفتند. ارزنده در رقابت های المپیک ریو و بعد از آن خوب ظاهر نشد و اختلاف رکوردهای زیادی را به ثمر رساند. ارزنده نیز به مانند موسوی دوران حرفه ای خود را به پایان رسانده اما مشخص نیست چگونه در رقابت‌های مهم رکورد ضعیف می‌زند اما در انتخابی المپیک به یک‌باره سهمیه می‌گیرد!

سبحان طاهر خانی نیز با وجودی که ماده تخصصی اش پرش طول است، در دوی ۱۰۰ متر نیز با رکورد ۱۰:۶۱ در رده اول قرار گرفت، در حالی که رکورد تعیین شده از سوی سازمان تیم های ملی برای دوی ۱۰۰ متر ۱۰:۲۵ تعیین شده بود. در دوی ۱۰۰ متر بزرگان حضور نداشتند و از ابتدا هم مشخص بود که در نبود حسن تفتیان دونده دیگری سهمیه نمی‌گیرد.

محمد صمیمی و بهنام شیری نیز در پرتاب دیسک موفق عمل نکردند و رکوردهایشان با حد نصاب در نظر گرفته شده فاصله داشت. پرتاب دیسک ایران در این اواخر حتی با وجود احسان حدادی، محمد و محمود صمیمی با یک ضعف روبه رو شده است که حتی در بازی‌های کشورهای اسلامی ایران از کسب مدال طلا بازماند و به نظر می رسد دیگر دوران دو مدالی پرتاب دیسک ایران به پایان رسیده است.

در سال‌های اخیر رقابت‌های انتخابی زیادی در دوومیدانی برگزار شده است اما هیچ کدام از آن‌ها ملاک انتخاب نفرات اعزامی تیم ملی نبوده‌اند. بعد از هر رقابت انتخابی به یک‌باره اسامی اعلام می‌شود که به لیست اعزام اضافه شده اند و به رقابت‌ها می‌روند.

از سوی دیگر نیز گاهی برخی از دوومیدانی کاران به دلیل اینکه سهمیه نگرفته اند به مسابقه نمی‌روند. بهتر است فدراسیون ملاک ثابتی را برای اعزام ها تعیین کند. اگر اعلام می‌شود مسابقه انتخابی، هرکسی که سهمیه می‌گیرد اعزام شود نه اینکه سازمان تیم های ملی هم خودش تصمیم بگیرد که شخصی اعزام شود یا نه.

سلیقه‌ای عمل کردن سازمان تیم های ملی در اعزام ها باعث شده خیلی از دوومیدانی کاران در رقابت انتخابی حاضر نشوند چرا که امیدوار هستند که در نهایت این سازمان آن ها را در لیست اعزام قرار می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha