به گزارش ایسنا به نقل از دیلیمیل، این تنها دوربینی است که خارج از ایستگاه نصب شده و از زمین و از راه دور کنترل میشود و دادههای تصویری را به مرکز کنترل مخابره میکند.
"توشینامی ایکدا" (Toshitami Ikeda)، یکی از مهندسان ارشد آژانس فضایی ژاپن و مسئول این پروژه، گفت: ماموریت این دوربین که α7S II نام دارد، ضبط تصاویر واضح از زمین از ایستگاه فضایی بینالمللی است.
وی ادامه داد: با شکار کردن تصاویر استثنایی از فضا از مواردی مانند بلایای عظیم بر روی کره خاکی، میتوان جنبههایی از این حوادث مانند میزان آسیب و گستره تاثیر آن را در اختیار داشت و چنین مشاهدات را معمولا نمیتوان بر روی زمین در اختیار داشت. یکی از ماموریتهای این دوربین مشاهده تغییر رنگ دریاها با استفاده از گرفتن تصاویری از یک آتشفشان زیرآبی یا مشاهده حرکت یخ قطبی خواهد بود.
با شناسایی این تغییرات بر روی زمین، میتوان درکی کامل از مباحث محیطی جهانی داشت و تیم تحقیقاتی مدعی است مخابره تصاویری از فضا که روی زمین قابل مشاهده نیستند، منجر به افزایش علاقه نهادهای مختلف به توسعه فضا خواهد شد.
این دوربین در طول اقامت در ایستگاه هم قادر به گرفتن عکس و هم فیلم است و دانشمندان مدعیاند با استفاده از آن قادر به کنکاش تغییرات محیطی از طریق گرفتن تصاویر پیوسته از یک مکان خاص خواهند بود.
ایستگاه فضایی بینالمللی هر 90 دقیقه یک بار حول زمین میچرخد و محققان با استفاده از سیستمهای تصویربرداری قبلی، قادر به گرفتن تصاویر واضح در شب نبودند. با این حال ژاپنیها بر این باورند دوربین جدید قادر به گرفتن تصاویر و فیلمبرداری حتی در نور بسیار کم شب است.
انتهای پیام
نظرات