به گزارش ایسنا، فرید براتی در دوره آموزشی مهارتهای تدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی، اظهار کرد: برای نخستین بار در بهمنماه سال گذشته پذیرش مدرسان در دانشگاه جامع علمی کاربردی به صورت فراخوان انجام شد که پس از طی فرایندهای مختلف در نهایت از میان 483 نفر متقاضی تدریس در این دانشگاه، 109 نفر پذیرفته شدند.
براتی تصریح کرد: کارگاه آموزشی در 60 ساعت ویژه مدرسان برگزار میشود که در دو دوره هشتساعته آشنایی با نظام دانشگاه و مهارتهای تدریس برای این افراد بیان میشود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری در خصوص زمان مصاحبه برای هر مدرس گفت: این زمان حدود 27 دقیقه بوده است.
وی با اشاره به اینکه اتمسفر این دانشگاه با سایر دانشگاهها متفاوت است، بیان کرد: این دانشگاه شغل محور است و مدرسان میتوانند دورههای جدید تدوین و شغل ایجاد کنند.
براتی تاکید کرد: این دانشگاه مرجع دورههای مهارتی است و در تبدیل علم به ثروت نقش موثری ایفا میکند و هر دانشآموخته میتواند یک کارآفرین باشد.
وی با اشاره به اینکه مدرسان میتوانند ایدههای فناوری برای تبدیل علم به ثروت را ارائه دهند، گفت: در حال پیگیری برای راهاندازی مرکز رشد برای دانشگاه جامع علمی کاربردی هستیم.
براتی با بیان اینکه دانشگاه باید با جامعه ارتباط داشته باشد، گفت: تاسیس نهاد جهاد دانشگاهی در همین راستا بوده که در سالهای اخیر اقدامات بسیار مثبتی در این خصوص در استان انجام داده است.
وی دانشگاه جامع علمی کاربردی و پارک علم و فناوری را از دیگر دستگاههایی دانست که در این زمینه فعالیت میکنند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری در پایان خاطرنشان کرد: امسال پذیرش دانشجو در این دانشگاه برای نخستین بار در مرداد ماه انجام شد.
انتهای پیام
نظرات