• سه‌شنبه / ۱۸ مهر ۱۳۹۶ / ۱۴:۲۵
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 96071809893
  • منبع : نمایندگی زنجان

تیم‌های واکنش سریع چه می‌کنند؟

تیم‌های واکنش سریع چه می‌کنند؟

ایسنا/زنجان معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان زنجان گفت: آموزش‌های تخصصی تیم‌های واکنش سریع طوری است که در صورت لزوم و در وقوع بحران، به سایر کشورها اعزام خواهند شد.

غفور آقاجانلو در حاشیه برگزاری چهاردهمین دوره توان‌افزایی تیم‌های واکنش سریع جمعیت هلال‌احمر سراسر کشور در مرکز آموزش‌های تخصصی جمعیت هلال‌احمر استان زنجان، در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: واکنش سریع به معنای واکنشی است که در لحظه صفر اتفاق می‌افتد. حادثه هیچ‌گاه خبر نمی‌کند و از آنجایی که زمان در امداد و نجات تعیین کننده است، باید زمان طلایی برای امدادرسانی و نجات حادثه‌دیدگان را مدنظر قرار داد.

این مسئول با تاکید بر اینکه باید در کم‌ترین زمان به مصدوم برسیم، ادامه داد: نجات جان مصدوم در زمان طلایی و برخورداری از مهارت و آمادگی کافی از مهم‌ترین ویژگی‌های تیم واکنش سریع جمعیت هلال‌احمر است. این تیم سال گذشته راه‌اندازی شد تا در کم‌ترین زمان، عملیات منتج به نجات جان انسان‌ها را انجام دهد.

وی با اشاره به اینکه تشکیل تیم‌ها بر اساس میزان آمادگی جسمانی اعضا صورت گرفته است، افزود: اعضای تیم واکنش سریع باید از تحت آموزش‌های 1000 ساعته همه جانبه و تخصصی قرار بگیرند تا در همه مواقع بحرانی و حوادث طبیعی و غیرطبیعی، در کم‌ترین زمان ممکن برای نجات جان و مال حادثه‌دیدگان اقدام کنند.

آقاجانلو همچنین با تاکید بر اینکه تیم‌ها باید برای همه حوادث و حتی عملیات برون‌مرزی، پاسخ‌گویی مناسب داشته باشند، خاطرنشان کرد: در فاز اول، 15 نفر در مراکز استان هسته اولیه را تشکیل داده‌اند و مقرر شده است که در فاز دوم، هر شهرستان یک تیم 10 نفره داشته باشد. همچنین تیم‌ها از قابلیت افزایش اعضا برخوردار خواهند بود.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان زنجان خاطرنشان کرد: تیم‌های واکنش سریع تحت آموزش‌های پیش‌بیمارستانی نیز قرار می‌گیرند و کمک‌های اولیه را در حد عالی می‌آموزند. البته وارد بحث درمان نمی‌شوند، چراکه درمان حادثه‌دیدگان در مواقع بحرانی بر عهده تیم‌های درمان اضطراری است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان نیز گفت : استان زنجان برای مقابله با بحران‌های احتمالی آمادگی کافی دارد.


شهرام میرزایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: زنجان میزبان چهاردهمین دوره توان‌افزایی تیم‌های واکنش سریع با موضوع طراحی و اسکان اضطراری در شرایط سخت است. خوشبختانه از همان روز اول سعی خود را به کار بردیم تا بتوان تیم‌ها را از آموزش‌های غنی برخوردار کرد.


این مسئول با اشاره به این که مربیان و مسئولان برگزارکننده اردو، از نحوه برگزاری ابراز رضایت و خرسندی می‌کنند، ادامه داد: امیدواریم که دوره‌های کشوری زیادی را به میزبانی مرکز آموزش‌های تخصصی زنجان برگزار کنیم. در خصوص فاز دوم تیم‌های واکنش سریع نیز با توجه به اینکه حادثه هیچ‌گاه خبر نمی‌کند، باید در سطح کشور، استان‌ها و شهرستان‌ها از آمادگی کافی برای مقابله با بحران برخوردار باشیم.


وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، امدادهای ساعت صفر به صورت مستمر در شهرستان‌ها برگزار خواهد شد تا میزان آمادگی تیم‌های امداد و نجات شهرستان‌ها ارتقا یابد.


میرزایی در خصوص پایگاه امداد و نجات شمال‌غرب گفت: این پایگاه چهاردهمین دوره توان‌افزایی کشوری را به عنوان نخستین میزبانی خود برگزار می‌کند و امیدواریم که شاهد برگزاری دوره‌های آموزشی متعدد باشیم. هفته آینده نیز دوره ویژه کارکنان جدید جمعیت هلال‌احمر را در مرکز آموزش‌های تخصصی برگزار خواهیم کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha