• یکشنبه / ۱۷ دی ۱۳۹۶ / ۱۱:۱۵
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 96101708705
  • خبرنگار : 30054

رییس مرکز تحقیقات و نوآوری سیم و کابل (سیمند کابل):

از سرمایه‌گذاری در صنعت غافل نشویم 

از سرمایه‌گذاری در صنعت غافل نشویم 

این روزها بحث داغ سرمایه‌گذاری در پروژه‌های آب و فاضلاب همه ارکان این بخش از کارفرمایان برای ایجاد بسته‌های همکاری و معرفی طرح‌های سرمایه‌پذیر تا سرمایه‌گذاران برای ورود به پروژه‌های بزرگ عرصه آب و فاضلاب همه و همه را به تکاپو واداشته است.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، در ادامه یادداشت فرزاد نیک‌نام‌فر رییس مرکز تحقیقات و نوآوری سیم و کابل (سیمند کابل) درباره سرمایه‌گذاری در صنعت آمده است؛

شاید به جرات بتوان این بخش را پهنه‌ای بکر برای حضور سرمایه‌گذاران دانست؛ اما با بازخوانی تاریخ صنعتی ایران درخواهیم یافت که همواره انباشت در برخی حوزه‌ها که تابع شرایط و مقتضیات کشور است سبب شده است تا از بخش‌های دیگر غافل شویم، اینک که پروژه‌های آب و فاضلاب با آهنگ مناسبی مسیر رشد و تعالی خود را می‌پیماید هر کسی به سهم خود باید ظرفیت‌های این توسعه را در ایستگاه‌های این زنجیره ارزش ارتقا و همگامی خود را حفظ نماید.

این روزها در حوزه‌های صنعتی رغبتی به سرمایه‌گذاری وجود ندارد، صنعتگران نیز در این رهگذر به واسطه‌ نبود فضای مانور در بازار جنب‌وجوش لازم را از دست داده‌اند، اما در بخش آب و فاضلاب به گواه پروژه‌های در دست اجرایش، این مقوله رنگ و بویی دیگر دارد. یکی از بخش‌های صنعتی که این روزها با تحول بنیادی در توسعه و فناوری مواجه شده است، حوزه تخصصی  کابل‌های ویژه استفاده در چاه‌های آب شرب  SWRCABLE است.

طی این سال‌ها به همت کارشناسان داخلی با تکیه بر سرمایه صنعتگران مشکلات اساسی که کیفیت، بهداشت و ایمنی چاه‌های آب شرب را به مخاطره می‌انداخت، مرتفع شده است. مرکز تحقیقات ونوآوری سیم و کابل کشور ) سیمند کابل( همگام با توسعه سرمایه‌گذاری در پروژه‌های آب و فاضلاب با هدف بهبود کیفیت تولید کابل‌های درون چاهی توانسته است اقدامات ارزنده‌ای را به انجام برساند.

اگر این روزها از سرمایه‌گذاری در بخش‌های صنعتی غفلت کنیم هر مقدار هم که در اجرای پروژه‌ها، سرمایه‌گذار داشته باشیم از رشد موزونی برخوردار نخواهیم بود، سرمایه‌گذاری در حوزه کابل‌های ویژه استفاده در چاه‌های آب شرب SWRcable  سبب شد دستاوردهای زیادی برای صنعت آب و فاضلاب داشته باشد که از جمله مهم‌ترین‌ آنها را می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

کاهش هزینه‌های بهره‌برداری از پروژه‌های انتقال آب به‌واسطه افزایش طول عمر کابل‌ها، حذف فلزات سنگین سمی همچون سرب و آرسنیک از ساختار پلیمر کابل و در نتیجه ارتقای کیفیت بهداشت آب و سلامت مصرف‌کنندگان، مقاومت این محصولات در برابر نفوذ آب به هنگام آسیب دیدگی روکش که نبود این ویژگی باعث کاهش طول عمر کابل و هدر رفت منابع می‌شود، همه و همه حاصل سرمایه‌گذاری در صنعت تولید کابل‌های ویژه استفاده در چاه‌های آب شرب SWR است که به‌طور مستقیم منجر به ایجاد بهره‌وری در صنعت آب و فاضلاب شده است. شایسته است مسئولان و دست‌اندرکاران با نیم نگاهی به بخش صنعتی مرتبط با بخش آب و فاضلاب در تخصیص منابع و سیاستگذاری‌هایشان همه اعضای این مجموعه عظیم ارزش آفرین را رصد و با راهبردی متوازن تمامی اعضا را در این مسیر توسعه‌ای در نظر بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha