دکتر حسن علمالهدایی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، تاکید کرد: میتوان گفت یکی از مشکلات اصلی شرکتهای دانشبنیان نوپا فقدان کارگاهها و فضاهای پایلوتی است که آنها را گاهی تا حدود دو سال در صف انتظار قرار میدهد، بنابراین استانداری باید در این زمینه به این شرکتها کمک کند.
وی افزود: طرحی برای اختصاص فضاهای پایلوت به شرکتهای دانشبنیان در 4 هزار مترمربع با هزینه 30 هزار میلیارد ریال درنظر گرفته شده است که متاسفانه در بررسی طرحهای اقتصاد مقاومتی استان این طرح حذف شده که ما در این خصوص گلهمندیم و ابقای این طرح را از استاندار خواستار شدهایم.
رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی با اشاره به اینکه نبود زیرساخت مناسب، مهمترین مشکل شرکتهای دانشبنیان نوپا است، ادامه داد: شرکتهای دانشبنیان نوپا با توجه به ایدههایی که دارند، نیازمند فضای پایلوتی هستند تا بتوانند ایدههای خود را در آن محقق کنند.
علم الهدایی خاطرنشان کرد: دانشگاههای فردوسی مشهد و آزاد اسلامی نمیتوانند این فضای پایلوت را برای شرکتهای دانشبنیان فراهم کنند و از طرفی سرمایه مادی این شرکتها اندک و هزینههای استقرار در شهرک صنعتی بالا است، بنابراین نیازمند حمایتهای ما هستند.
وی با اعلام اینکه ما در حال حرکت به سمت جذب حمایتهای جسورانه هستیم، اظهار کرد: صندوقهای نوآوری و شکوفایی و صندوقهای غیردولتی باید حمایتهای جسورانه از شرکتهای دانشبنیان را برعهده بگیرند که اکنون در این راستا درحال حرکت هستند، اما با این وجود هنوز شرکتهایی که بتوانند سرمایه گذاری جسورانه داشته باشند، به قوت نرسیدهاند.
انتهای پیام
نظرات