محمد رهبری در گفتوگو با ایسنا، افزود: به طور کلی مبارزه با فساد از راههای نمادین و نمایشی اتفاق نمیافتد؛ اول باید قوانین سفت و سختی جلوی پای کسانی که میخواهند اختلاس کنند گذاشت. دوم باید جلوی رانتخواریها را گرفت و بدون در نظر گرفتن نسبت خانوادگی، حزبی، گروهی و جناحی، با مفسدان و اختلاسگران برخورد کرد، در این صورت است که رضایت مردم و نظام با هم فراهم میشود.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران سپس به ضرورت پیگیری مسوولانه مدیران در قبال فسادهای افشا شده نیز اشاره کرد و گفت: قدم اول در مبارزه با فساد باید شناسایی تخلفات صورت گرفته و اعلام عمومی آن به جامعه باشد. مردم انتظار دارند تا با همه متخلفان حتی اگر زمانی مسوول این کشور هم بودهاند، برخورد شود. از سوی دیگر مردم انتظار دارند همه نهادهای حکومتی در مبارزه با فساد، فعالیت کنند و چنان این امر را در جامعه دنبال کنند تا دیگر شاهد وقوع مجددش نباشیم.
این فعال دانشجویی همچنین گفت: متاسفانه دیده شده خیلی از کسانی که به عنوان متخلف به مردم معرفی شدهاند دوباره در نهاد و سازمان دیگری سمت میگیرند. چنین اعمالی جامعه را ناامید میکند و مردم احساس میکنند،ارادهای برای مبارزه با فساد وجود نخواهد داشت.
انتهای پیام
نظرات