• چهارشنبه / ۲۵ تیر ۱۴۰۴ / ۰۸:۵۰
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404042515403
  • خبرنگار : 71460

طارمی نامزد برترین بازیکن آسیا در انتخابی جام جهانی

طارمی نامزد برترین بازیکن آسیا در انتخابی جام جهانی

مهدی طارمی، نامزد برترین بازیکن آسیا در انتخابی جام جهانی در قاره کهن شد.

به گزارش ایسنا، دور سوم بازی‌های انتخابی جام جهانی در قاره آسیا با رسیدن تیم‌های ملی ایران، ازبکستان، کره جنوبی، اردن، ژاپن و استرالیا به جام جهانی به پایان رسید. امارات، قطر، عراق، عمان، عربستان و اندونزی نیز با ورود به دور چهارم که قرار است در ماه اکتبر برگزار شود، امیدشان را زنده نگه داشته‌اند.

سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم گرفته است بهترین بازیکن این دور از رقابت‌ها را انتخاب کند و در این بین مهدی طارمی از ایران نامزد انتخاب به عنوان بهترین بازیکن آسیا شده است. همچنین اوتکیر یوسوپوف، دروازه‌بان ازبک فولاد، نیز در این رده‌بندی حضور دارد.

AFC درباره مهاجم تیم ملی ایران نوشت: «مهدی طارمی بار دیگر ثابت کرد که جزو بهترین مهاجمان آسیاست. او با تغییر سبکش به ایران کمک کرد تا برای چهارمین دوره متوالی به جام جهانی فوتبال راه یابد. مهاجم ۳۲ ساله تیم‌ملی نه تنها پنج گل به ثمر رساند تا در جمع برترین گلزنان دور سوم قرار گیرد، بلکه چهار پاس گل نیز داد.»

برترین گلزنان انتخابی جام جهانی در قاره کهن

۱۲ گل: المعز علی
۱۰ گل: مهدی طارمی، سون هیونگ مین
۹ گل: علی اولوان
۸ گل: سردار آزمون، ایمن حسین، آیاسه اوئدا، یزان النعمت، فابیو لیما

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha