• جمعه / ۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۲۰:۱۴
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 97020704227
  • خبرنگار : 71572

حواشی نیمه نخست دیدار پرسپولیس - سپیدرود

تشویق برانکو تحت‌الشعاع محبوبیت کریمی

تشویق برانکو تحت‌الشعاع محبوبیت کریمی

نیمه نخست دیدار پرسپولیس و سپیدرود در شرایطی با یک گل به سود قهرمان لیگ به پایان رسید که سرمربی سپیدرود به شدت توسط تماشاگران حاضر در ورزشگاه تشویق شد.

به گزارش ایسنا، دیدار تیم‌های پرسپولیس و سپیدرود در چارچوب هفته پایانی لیگ برتر امروز (جمعه) از ساعت ۱۹:۱۵ در ورزشگاه آزادی آغاز شد. نیمه نخست این دیدار با تک گل محمد انصاری با یک گل به سود پرسپولیس به پایان رسید. حواشی این نیمه به شرح زیر است:
* پیش از آغاز این دیدار علی کریمی به شدت از سوی تماشاگران حاضر در ورزشگاه تشویق شد که او هم با رفتن به سمت آن‌ها پاسخ تشویق‌ها را داد. این اتفاق در دقیقه هشت نیمه نخست هم دوباره رخ داد. این اتفاق چند بار دیگر هم رخ داد. همچنین تماشاگران با سردادن شعار "کی‌روش یادت باشه کریمی سرورته" از علی کریمی حمایت کردند. البته تشویق جادوگر همین جا پایان نیافت و او را به سبک ایسلندی هم تشویق کردند.
* در میان تشویق تماشاگران حاضر در ورزشگاه برانکو هم سهم کوچکی داشت و مورد حمایت پرسپولیسی‌ها قرار گرفت.
* علی علیپور که به خاطر مصدومیت دیدار مقابل سپیدرود را از دست داده بود با حضور در جایگاه وی‍‍ژه ضمن تماشای بازی هم‌تیمی‌هایش خودش را آماده جشن قهرمانی پرسپولیس می‌کرد. همچنین دیگر بازیکن مصدوم پرسپولیس محسن ربیع خواه و امید عالیشاه هم در جایگاه ویژه حضور داشتند.
* در دقیقه ۲۴ هادی نوروزی کاپیتان فقید سرخ‌پوشان تهرانی از سوی هواداران این تیم تشویق شد تا یادش در آستانه برگزاری جشن قهرمانی زنده نگه داشته شود.
* پس از اینکه در دقیقه ۳۲ پرسپولیس از روی یک ضربه ایستگاهی توسط محمد انصاری به گل اول رسید بازیکنان سپیدرود به سیدعلی داور دیدار معترض بودند که پرسپولیسی‌ها پیش از اجازه داور اقدام به زدن ضربه ایستگاهی کردند. اعتراض سپیدرودی‌ها منجر شد تا علی‌رضا نورمحمدی از داور بازی کارت زرد دریافت کند.
* در اواخر نیمه نخست مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان در ورزشگاه آزادی حاضر شد تا پس از اتمام این دیدار در مراسم اهدای جام قهرمانی پرسپولیس حضور پیدا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha