• سه‌شنبه / ۱۷ تیر ۱۴۰۴ / ۱۶:۱۵
  • دسته‌بندی: دیدگاه
  • کد خبر: 1404041710340
  • منبع : مطبوعات

چرایی یک بی‌اعتمادی

چرایی یک بی‌اعتمادی

ریاکاری آمریکایی‌ها چنان است که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد که تماس تلفنی «بسیار راهبردی» با ترامپ داشته و این گفت‌وگو عمدتاً بر تقویت پدافند هوایی اوکراین متمرکز بوده است.

به گزارش ایسنا، سید مهدی لنکرانی در یادداشتی نوشت: در روزهای اخیر فضای روابط میان روسیه و آمریکا به شدت تیره شده است چنانکه از یک سو روسیه بر شدت حملات به اوکراین افزوده و از سوی دیگر آمریکا آمار کمک ۱۲۳ میلیارد دلاری به اوکراین را منتشر کرده است. این وضعیت میان طرفین در حالی جاری شده است که هر چند که ترامپ در دوران مبارزات انتخاباتی و نیز پس از ورود به کاخ سفید با تمجید از پوتین رئیس جمهور روسیه و انتقاد از جنگ افروزی بایدن در اوکراین، وعده پایان دادن به جنگ و توسعه روابط با روسیه را داده بود و حتی مدت زمانی را برای آن تعیین کرده بود اما در نهایت دیپلماسی را مولفه‌ای برای فریب و اقدامات خصمانه علیه روسیه قرار داد و هر چند که مسکو در نشست‌های ریاض، استانبول و... تلاش نمود تا رویکردی جدید و تعاملاتی را با آمریکا و طرف اوکراینی داشته باشد اما در نهایت ترامپ نه تنها اقدامی برای مهار کی یف صورت نداده بلکه همچنان حمایت های نظامی و سیاسی از آن ادامه یافته که عملیات گسترده پهپادی  علیه پایگاه‌های هوایی روسیه نمودی از این خیانت بوده است. 
ریاکاری آمریکایی‌ها چنان است که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد که تماس تلفنی «بسیار راهبردی» با ترامپ داشته و این گفت‌وگو عمدتاً بر تقویت پدافند هوایی اوکراین متمرکز بوده است.ترامپ هم در واکنش به پرسشی درباره درخواست اوکراین برای دریافت سامانه‌های پدافند هوایی پاتریوت، گفت که کی‌یف نیاز شدیدی به این سامانه‌ها دارد و ممکن است واشنگتن آنها را در اختیار اوکراین قرار دهد. ترامپ همچنین اعلام کرد که با «فردریش مرتس» صدراعظم آلمان، درباره احتمال ارسال سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت به اوکراین گفت‌وگو کرده است. او گفت: «مرتس معتقد است که باید از اوکراینی‌ها محافظت شود.»
آمریکایی‌ها بعد دیگر خیانت و نقض عهد در قبال روسیه را در قالب ناتو اجرا کردند. از یک سو نشست سران ناتو در لاهه در حالی برگزار شد که در نهایت همگان با طرح توسعه طلبانه ترامپ مبنی بر افزایش سهم اعضا به ۵ درصد تولید ناخالص ملی موافقت کردند. این امر به آن معناست که ناتو نه تنها به دنبال کاهش تهدیدات و تحرکات علیه روسیه نمی باشد بلکه در صدد شدت دادن به رفتارهای خصمانه است که عملا رویکردی متضاد با ادعاهای آمریکا مبنی بر کاهش تنش با مسکو می باشد. از سوی دیگر نیز هر چند که ترامپ مدتها بود که ادعای کاهش کمک‌ها به اوکراین را سر می‌داد اما در عمل این کمک‌ها با عنوان استقلال نظامی و دفاعی اروپا اجرا شده است چنانکه کشورهایی همچون آلمان، فرانسه و انگلیس میلیاردها دلار کمک نظامی برای کی یف ارسال کرده اند. روسها به خوبی می دانند که اروپا هیچ استقلالی از خود ندارد و تمامی این کمک‌ها با هدایت و حتی از کارخانه‌های تسلیحات سازی آمریکا به نام اروپا راهی اوکراین شده است.
 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha