تصویربردار: امیرحسین طالبی / تدوینگر: جواد علیزاده / خبرنگار: لیدا رضائی
ویدئو / زندگی دشوار مردم میناب در کنار فروچالهها

غم بیآبی و خشکسالی که شیره جان نخلهای میناب را مکیده از یک سو، دلهره هر شب مردم از دفن شدن زیر آوار ترکهای خانههاشان از سوی دیگر، آنقدر مهیب هست که قلب آدمی را فارغ از اینکه گوشهایش از خبرهای هرروزه فروچالههای میناب و وعدههای مسئولان پر باشد، محزون کند. حدود ۱۵ سال است که میناب فقط عنوان «گلستان خلیجفارس» را به دوش میکشد و چشمههای جوشان، نخلهای سر به فلک کشیده و بوستانهای سرسبزش جایشان را به زمینهای خشک و فروچالههایی دادهاند که امروز محل زندگی اهالی آنجا را هم ناامن کرده است.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.

با سلام و خسته نباشید استخراج نادرست معادن وذخائر گازی ونفتی با تزریق آب از لایههای پوسته زمین باعث کاهش منابع و ذخائر آبی شده آبها از سطوح و طبقات و لایههای مختلف به اعماق زمین برای استخراج گاز تزریق میشود که باعث خشکسالی و فروچاله شده و روز بروز باشدت وسرعت بیشتری وسعت پیدا خواهد کرد جهت استخراج معادن میبایست از تکنولوژی و کمپرسورهای نوین مانند دیگر کشورهای خلیج فارس استفاده کرد یا از آبهای شور دریای جنوب نه از آبهای شیرین که منابعی محدود و غیر قابل تامین و جبران بدنبال داشته ..دارد ... وخواهد داشت بحران بی آب و از بین رفتن منابع آب شیرین در لایه های زمین غیر قابل جبران است بدنبال کدام مقصر و مسئول باید رفت کدام وزارت خانه چه سازمانی .... این مسئله به وزارت کشور وامنیت ملی مربوط میشود؟؟؟؟؟؟؟؟

مشکل همانطور که در فیلم گفته شده به برداشت بی رویه آبهای زیرزمینی برمی گردد و ربطی به آنچه شما فرموده اید ندارد.
نظرات