• جمعه / ۱۵ تیر ۱۳۹۷ / ۱۵:۴۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 97041508428
  • خبرنگار : 71588

کرملین مقدمه‌چینی برای خروج نیروهای ایرانی از سوریه را تکذیب کرد

کرملین مقدمه‌چینی برای خروج نیروهای ایرانی از سوریه را تکذیب کرد

کرملین اخبار ادعایی مبنی بر مقدمه‌چینی برای توافق میان روسای جمهور روسیه و آمریکا درخصوص خروج نیروهای ایرانی از سوریه را رد کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، کرملین امروز (جمعه) اخباری مبنی بر مقدمه‌چینی برای توافق میان ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا درخصوص خروج نیروهای ایرانی از سوریه را تکذیب کرد.

پیشتر پایگاه خبری بلومبرگ آمریکا مدعی شده بود که ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ در نشست هلسنکی احتمالا بر سر خروج نیروهای مورد حمایت ایران از اراضی سوریه به اتفاق نظر برسند.

بلومبرگ گزارش داده بود که اطلاعات در دسترسِ این پایگاه خبری حکایت از این دارد که مساله نقش ایران در سوریه محور اصلی دیدار  آتی رؤسای جمهور روسیه و آمریکا در ۱۶ ژوئیه خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۴-۱۵ ۱۸:۲۴

انشاله وضعمون خوب بشه چنان انتقامی از این ها بگیریم که تا ابد فراموش نکنند.