• سه‌شنبه / ۱۹ تیر ۱۳۹۷ / ۰۸:۰۴
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 97041910018
  • خبرنگار : 71569

در راستای کیفیت‌سنجی و کیفیت‌بخشی آموزش‌ صورت می‌گیرد؛

آغاز سطح بندی مراکز آموزشی علمی­ کاربردی از ماه جاری

آغاز سطح بندی مراکز آموزشی علمی­ کاربردی از ماه جاری

معاونت نظارت و سنجش دانشگاه علمی کاربردی، اعلام کرد این دانشگاه در راستای کیفیت‌سنجی و کیفیت‌بخشی به آموزش‌های علمی‌کاربردی، طرح ارزیابی و سطح‌بندی مراکز آموزش علمی­ کاربردی را از ماه جاری(تیرماه) اجرایی می‌کند.

به گزارش ایسنا، این طرح شامل سه مرحله خوداظهاری مراکز آموزشی، راستی‌آزمایی نتایج توسط واحدهای استانی دانشگاه و بررسی داده‌ها در ستاد مرکزی است.

مطابق برنامه زمانی تنظیم شده، تکمیل داده ­ها توسط مراکز آموزشی مشمول طرح مذکور از روز چهارشنبه مورخ۱۳۹۷/۴/۱۳ آغاز شده و تمامی مراکز حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۷/۴/۲۰ فرصت دارند تا نسبت به ورود اطلاعات در سامانه ارزیابی و سطح‌بندی به آدرسwww.crs.uast.ac.ir اقدام کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، واحدهای استانی این دانشگاه نیز می توانند به موازات ورود اطلاعات، نسبت به صحت­ سنجی و اعلام نظر در سامانه فوق تا تاریخ ۱۳۹۷/۴/۲۷ اقدام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha