• جمعه / ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۰:۵۴
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 97052613554
  • منبع : نمایندگی گیلان

حفظ منافع مردم در تعریض راه‌های آستارا باید با حفظ منابع طبیعی باشد

حفظ منافع مردم در تعریض راه‌های آستارا باید با حفظ منابع طبیعی باشد

ایسنا/گیلان سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بندر مرزی آستارا گفت: حفظ منافع مردم در تعریض راه های شهرستان باید با حفظ منابع طبیعی باشد.

نسرین غزنوی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: طی 50 سال گذشته جنگل های کشور از 18 میلیون هکتار به 4 میلیون هکتار کاهش یافته که قابل تأمل است.

وی با بیان اینکه جنگل های هیرکانی نگین سبز کشور محسوب می شود، ادامه داد: جنگل های آستارا نایاب هستند و باید با تمام قوا حفظ و در کنار آن نیز احیا شوند.

وی با اشاره بر به صدا درآمدن زنگ خطر تخریب جنگل ها در اقصی نقاط کشور با تصرف اراضی، قاچاق چوب، آتش سوزی و سایر عوامل، افزود: پویش «من یک جنگلبانم» یکی چالشی است که از سوی فعالان منابع طبیعی آغاز شده است.

غزنوی در بخش دیگر سخنان خود از اجرای سه طرح آبخیزداری در بخش مرکزی و بخش لوندویل این شهرستان با هدف حفاظت از آب، خاک و پوشش گیاهی اراضی ملی سخن گفت و توضیح داد: این طرح ها در لوندویل، چلوند و گنج کش حیران اجرایی شده است.

وی اضافه کرد:  هر 50 متر مکعب دیواره سنگ چین، 70 هکتار از اراضی را در مقابل سیل و فرسایش خاک تثبیت می کند و برای اجرای طرح های آبخیزداری در این شهرستان با 800 متر مکعب دیواره، حدود سه میلیارد و 590 میلیون ریال هزینه شده است.

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری آستارا در ادامه سخنان خود، با تأکید بر اینکه حفظ منافع مردم در تعریض راه های شهرستان باید با حفظ منابع طبیعی باشد، تصریح کرد: در سالجاری در قالب طرح تنفس جنگل در بخش لوندویل آستارا، 30 هکتار نهال کاری و در سطح 35 هکتار به بذرپاشی گونه های جنگلی اقدام شده است.

وی با اشاره به اینکه یگان حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری آستارا با 2 واحد سرجنگلبانی بهارستان و لوندویل، چهار پاسگاه حفاظت و حدود 30 نیروی انسانی فعالیت می کند، خاطر نشان کرد: بر اساس استاندارد باید برای هر یک هزار هکتار جنگل، یک جنگلبان فعالیت کند اما به طور معمول در جنگل های شمال، برای هر هفت هزار هکتار، یک جنگلبان فعالیت می کند.

به گزارش ایسنا، وسعت اراضی ملی در شهرستان مرزی بندر آستارا 40 هزار هکتار است و 32 هزار هکتار آن شامل گونه های جنگلی بلوط، راش، توسکا، ممرز، نمدار، ملج، لیلکی، انجیلی، آزاد، افرا، گردو، شیردار، گیلاس وحشی، فندق، شمشاد جنگلی و ون می شود.


انتهای پیام
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha