• دوشنبه / ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۰:۴۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 97052915283
  • منبع : نمایندگی همدان

7 پرونده مشکوک به احتکار در همدان در حال بررسی است‌

7 پرونده مشکوک به احتکار در همدان در حال بررسی است‌

ایسنا/همدان رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان گفت: 7 پرونده مشکوک به احتکار در سازمان در حال بررسی است.

‌‌علیرضا شجاعی در گفت‌وگو با ایسنا، ‌با تأکید بر اینکه بازار لوازم‌خانگی، مواد غذایی و لاستیک ماشین از اولویت‌های نظارت و بازرسی است، افزود: این کالاها در شمار کالاهایی قرار گرفته‌اند که زمینه احتکاری بالایی دارند و به همین علت حساسیت بالایی در نظارت آنها وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه انبارها باید بررسی شود، اظهار کرد: فعلا نمی‌توان درباره قطعی بودن احتکار انبارهای مشکوک نظر داد چرا که باید به دقت مورد بررسی قرار گیرند.

شجاعی از کشف 2 انبار احتکار در شهرستان نهاوند خبر داد و تصریح کرد: در هفته جاری 2 انبار در شهرستان نهاوند شناسایی شد که یک انبار اقدام به احتکار 7.5 تن شکر کرده و یک انبار نیز احتکار لوازم‌خانگی داشت.

وی خاطرنشان کرد: در بازار لوازم‌خانگی 8 قلم کالای سنگین از جمله یخچال، فریزر، یخچال‌فریزر، ساید بای ساید، ظرفشویی، مایکروویو و فرگاز جزء اولویت‌های سازمان نظارت و بازرسی است چرا که بازار تأمین و توزیع این کالاها با مشکل مواجه شده و در بقیه کالاها مشکلی وجود ندارد.

رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان در پاسخ به اینکه تعدادی از مردم اعلام می‌کنند کالا در بازار نیست، عنوان کرد: در بازار کالا به اندازه کافی موجود است، اگر مردم سطح توقعات خود را پایین بیاورند اما اگر به دنبال برند خاص خارجی باشند قاعدتاً فروشندگان می‌گویند کالا در بازار نیست.

وی با اشاره به اینکه کالاهای خارجی در بازار کم شده است، اضافه کرد: در شرایط تحریم شرکت‌های خارجی قرارداد خود را با نمایندگی‌ها تمدید نمی‌کنند.

شجاعی با تأکید بر اینکه بازار به علت نوسانات نرخ ارز دستخوش تنش‌هایی شده است، تصریح کرد: کالاهایی که تولید آنها به دلار وابسته است، تحت‌تأثیر قرار می‌گیرند اما اصل کار مردم و نوع رفتارشان است.

وی درباره آغاز خرید مردم برای سالتحصیلی جدید، با بیان اینکه فعلاً بازار لوازم‌التحریر آرام است، خاطرنشان کرد: بازار ضریب خطا دارد به طوریکه تقاضا برای یک کالای خاص بالا برود فروشندگان نیز قیمت را افزایش می‌دهند تا خواب کالاهای خود را جبران کنند.

رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان اظهار کرد: رفتار مردم و نحوه ایجاد تقاضا و سطح تقاضا در تعیین قیمت‌ها مؤثر است، به طوری‌که اگر مردم خرید خود را به هفته آخر شهریور موکول کنند به طور قطع با کمبود لوازم‌التحریر روبرو می‌شوند که همین کمبود زمینه فساد را ایجاد خواهد کرد، بنابراین مردم باید رفتارشان را اصلاح کنند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha