• پنجشنبه / ۲۶ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404042616385
  • خبرنگار : 50037

نماینده مردم شهرستانهای بهار و کبودراهنگ مطرح کرد:

ضرورت مدیریت سیکل گردش آب در صنایع

ضرورت مدیریت سیکل گردش آب در صنایع

ایسنا/همدان نماینده مردم بهار و کبودراهنگ گفت: تغییر اقلیم فرصت بسیاری را در شهرستان بهار ایجاد کرده به‌طوری‌که در این شهرستان کشت پسته و زعفران با کیفیت در حال انجام است.

فتح الله توسلی پنجشنبه ۲۶ تیر در سفر معاون صنایع عمومی وزارت صمت‌به شهرستان بهار با هدف بررسی ظرفیت‌ها، مسائل و توسعه صنایع عمومی این منطقه، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: با توجه به تغییر شرایط اقلیمی یکی از توصیه‌هایی که به دیگر کشاورزان شهرستان بهار داریم این بوده که با توجه به محدودیت منابع آبی و تغییر اقلیم باید به سمت کشت محصولات کم آب‌بر که دارای ارزش افزوده بیشتر، آفت و مصرف آب کمتر است پیش بروند.

وی با اشاره به دو وظیفه مهم مجلس شامل قانون گذاری و نظارت، تصریح کرد: در رابطه با وزارت جهاد و مجموعه‌های دیگر هر جا که نیاز به اصلاح قانون و یا قانون‌گذاری جدید باشد مجلس از آنان درخواست کرده‌ که اعلام کنند ضمن اینکه در بحث نظارت نیز مجلس وظیفه خود را انجام می‌دهد.

توسلی خاطرنشان کرد: با توجه به تغییر اقلیم کشور و وضعیت منابع آبی باید صنایع به شکلی طراحی شوند که کم آب بر بوده و سیکل گردش آب را بتوانند مدیریت کنند ضمن اینکه آب در صنایع باید به شکلی مدیریت شود که حداکثر استفاده از آب انجام شود.

وی با اشاره به بازدید امروز معاون صنایع عمومی وزارت صمت از مجموعه واحد فرنچ فرایز شهرستان بهار، افزود: ادامه احداث این مجموعه از سال‌ها پیش متوقف شده که در بازدید معاون صنایع عمومی وزارت صمت از این مجموعه، دستوراتی دادند که بتوانیم با همکاری بانک کشاورزی و وزارت جهاد کشاورزی و سایر بانک‌ها این واحد را با توجه به حجم بالای تولید سیب زمینی شهرستان بهار مجدد فعال کنیم.

توسلی خاطرنشان کرد: در حال حاضر شهرستان رزن در صنایع وابسته به سیب‌زمینی و صنایع غذایی مشکلات بسیاری در منطقه دارد که فعال شدن مجموعه فرنچ فرایز شهرستان بهار از نقش موثری در مرتفع شدن بخشی از این مشکلات برخوردار خواهد بود.

وی همچنین گفت: طی بازدید معاون صنایع عمومی وزارت صمت از ظرفیت‌های شهرستان بهار بر آن هستیم که طی جلسه‌ای با وی برای توسعه هر چه بیشتر شهرستان کمک‌های لازم انجام گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha