به گزارش ایسنا، محمدرضا واعظ مهدوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: استقبال روستائیان ظرف دو سه سال اخیر در استفاده از خدمات بیمهای بسیار خوب بوده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر یک میلیون و ۶۷۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه روستائیان و عشایر هستند و این درحالیست که در مجموع حدود ۵۰ درصد جمعیت روستایی کشور فاقد بیمه هستند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور اضافه کرد: باید برای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی از ظرفیت رسانهها استفاده شود.
وی با بیان اینکه چنانچه فردی در کارگاهی مشغول به کار باشد حق بیمه ای که باید بپردازد ماهانه ۱۴۰ هزار تومان است، یادآور شد: این درحالیست که این میزان پرداختی برای روستائیان ۲۰ هزار تومان است.
واعظ مهدوی اضافه کرد: دولت دو برابر حق بیمه را پرداخت میکند و این مهم فرصت خوبی برای روستائیان و عشایر در بهرهمندی از بیمه است.
وی عنوان کرد: پیش بینی شده بود امسال حدود ۵۰۰ میلیارد تومان توسط بیمه شدگان و هزار میلیارد تومان از سوی دولت در این رابطه پرداخت شود.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور تصریح کرد: هماکنون ۳۰ درصد از جامعه روستایی و عشایر تحت پوشش صندوق بیمه روستایی هستند و پیش بینی کردیم ۱۵ درصد نیز تحت پوشش سایر بیمهها باشند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر:
۶۰ درصد خانوارهای روستایی تحت پوشش بیمه هستند
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور گفت: ۶۰ درصد از خانوارها تحت پوشش بیمه هستند.
به گزارش ایسنا، محمدرضا واعظ مهدوی در مراسم افتتاح طرحهای مدیریت درمان تامین اجتماعی استان به تحریمهای دشمنان علیه ایران، اشاره کرد و با بیان اینکه وظیفه ما الگو گرفتن از شهیدان رجایی و باهنر است تا بتوانیم با برنامهریزی از پس این تحریمها برآییم.
وی با تاکید براینکه دشمن به دنبال ایجاد تفرقه و اختلاف بین مردم و نظام است، گفت: دشمن به دنبال ایجاد بدبینی مردم نسبت به حکومت و ترویج فرهنگ مصرفگرایی در جامعه است که راه مقابله با این مهم بازگشت به منش و یلوک مدیران زمان انقلاب و بازخوانی سیره و روش آنهاست.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور بر ترویج فرهنگ کارآفرینی و ایجاد کسب و کار در جامعه تاکید کرد و با اشاره به اینکه باید فرهنگ بیمه در بین خانوارهای کشور به خصوص قشر روستائیان و عشایر ترویج داده شود، یادآور شد: بیمه عشایر و روستاییان یکی از موهبتهای مهم پس از پیروزی انقلاب است که 14 سال از ایجاد آن میگذرد و هدف آن گسترش بیمه در جایگاه روستاییان است.
واعظ مهدوی اضافه کرد: در حال حاضر حدود ۶۰ درصد از خانوارها تحت پوشش بیمه هستند که این میزان در لرستان ۵۷ درصد است.
وی اعلام کرد: در حال حاضر حدود ۶۰ هزار خانوار روستایی لرستان تحت پوشش بیمه روستائیان و عشایر هستند و این در حالیست که تعداد خانوارهای روستایی این استان ۱۸۰ هزار خانوار است.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور با اشاره به اینکه سالانه پنج هزار میلیارد ریال توسط بیمهشدگان و حدود 10 هزار میلیارد ریال توسط دولت برای بیمه روستاییان پرداخت میشود، بیان کرد: روستاییان می توانند با پرداخت ماهانه 200 هزار ریال از خدمات بیمهای برخوردار شده و پس از سی سال بازنشسته شوند.
واعظ مهدوی یادآور شد: در شرایطی که دولت حق بیمه خانوادههای روستایی را تامین میکند اما ١٢٠هزار خانوار روستایی تاکنون در لرستان بیمه نشدهاند.
انتهای پیام
نظرات