• سه‌شنبه / ۲۰ شهریور ۱۳۹۷ / ۱۴:۴۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 97062010272
  • خبرنگار : 71592

عون در پارلمان اروپا: لبنان بار بحران‌های کشورهای منطقه را به دوش می‌کشد

عون در پارلمان اروپا: لبنان بار بحران‌های کشورهای منطقه را به دوش می‌کشد

رئیس جمهوری لبنان ضمن حضور در افتتاحیه نشست عادی پارلمان اروپا تصریح کرد، در صورت برقراری تعادل در ساختار، دولت آتی تشکیل می‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه المنار، میشل عون، رئیس جمهوری لبنان به همراه هیئت سیاسی، اداری، رسانه‌ای و امنیتی در پاسخ به دعوت رئیس پارلمان اروپا وارد فرودگاه بین‌المللی استراسبورگ فرانسه، مرکز قانون‌گذاری اروپا شد.

میشل عون در سخنرانی خود در برابر پارلمان اروپا اظهار داشت: لبنان با چالش‌های متعددی از جمله وضعیت بد اقتصادی، تحمل بار بحران‌های کشورهای منطقه و مشکلات امنیتی و اجتماعی روبه‌رو است.

عون تاکید کرد: موج کوچ آوارگان به خصوص آوارگان سوری از بزرگترین پیامدهای جنگ‌ها در کشورهای هم‌جوار است.

وی تصریح کرد: از باب همبستگی ما پذیرای بیش از یک و نیم میلیون آواره هستیم و کشورهای اروپایی باید میزان باری که لبنان با توجه به مساحت کوچکش تحمل می‌کند را درک کنند.

عون افزود: لبنان کشور مهاجرپذیر یا کشوری برای بازار کار نیست لنبان تلاش می‌کند زمینه بازگشت امن آواراگان را فراهم کند.

وی تاکید کرد: ملت فلسطین از سال ۱۹۴۸ در اردوگاه‌هایی در کشورهای مختلف زندگی می‌کنند و منتظر راه حل سیاسی هستند. آثار راه حل بحران پدیدار شده و جامعه جهانی باید حق هر کسی را که مستحقش است بپردازد.

قرار است عون با مقامات ارشد اروپا دیدار کرده و روابط میان لبنان و اتحادیه اروپا، اوضاع منطقه‌ای و بین‌المللی کنونی و در راس آن پرونده آوارگان سوری، مساله قطع کمک مالی آمریکا به آژانس امداد و کاریابی آوارگان فلسطینی (آنروا) را مورد بررسی قرار دهد.

عون گفت، اتحادیه اروپا و لبنان در چارچوب توافق همکاری میان خود که در ماه آوریل ۲۰۰۶ اجرایی شد روابط اقتصادی مستحکمی دارند و این شراکت بر پایه ارزش‌ها و منافع مشترک بوده و شامل گفت‌گوی سیاسی، امنیتی، اقتصادی و اجتماعی است، همچنین اتحادیه اروپا همواره به حمایت از لبنان پرداخته و لبنان را یکی از مهمترین عناصر ثبات منطقه‌ای می‌داند.

وی افزود، به مذاکرات با مقامات ارشد اتحادیه اروپا و پارلمان اروپا برای استحکام روابط دوجانبه و گشودن چشم‌اندازهای نوین برای همکاری مشترک در راستای منافع مشترک امیدوار است.

عون در خصوص تشکیل دولت آتی هم گفت، دولت آتی براساس استاندارد و اصولی که در سخنرانی خود در ماه اوت اعلام کرد، زمانی تشکیل می‌شود که  ساختار دولتی متعادل شود، هیچ گروه یا طائفه‌ای حق ندارد نماینده‌ای را انحصاری کرده یا گروهی را به نفع گروه دیگر به حاشیه براند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha