• یکشنبه / ۸ مهر ۱۳۹۷ / ۱۴:۲۲
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 97070804630
  • خبرنگار : 71129

واشنگتن، روسیه را به "محاصره دریایی" تهدید کرد

واشنگتن، روسیه را به "محاصره دریایی" تهدید کرد

وزیر کشور آمریکا گفته است: "محاصره دریایی" را می‌توان به عنوان گزینه بازدارنده در برابر سیطره روسیه بر کنترل تامین انرژی در خاورمیانه و جلوگیری از اوضاعی که مشابه آن را در اروپا شاهدش هستیم، در نظر داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، این اظهارات از سوی رایان زینکی، وزیر کشور آمریکا در حالی مطرح شده که روسیه کنترل انرژی اروپا را در دست دارد و حالا وی گفته است که با محاصره دریایی می‌توان جلوی کنترل نفت خاورمیانه از سوی روسیه را گرفت.

وی در این باره گفت: آمریکا با نیروی دریایی خود توانایی این را دارد تا اطمینان حاصل کند که راه‌های دریایی باز می‌مانند و اگر لازم باشد برای تضمین اینکه انرژی روسیه به بازار وارد نشود، آن را محاصره کند.

این سیاستمدار آمریکایی همچنین گفت که اقتصاد روسیه به شدت به تامین هیدروکربن‌ها و فروش محصولات انرژی بستگی دارد و به همین دلیل است که روسیه به دنبال تقویت تجارت انرژی خود در خاورمیانه است.

زینکی افزود: بر این باورم که علت اصلی حضور آنها در خاورمیانه این است که آنها می‌خواهند دقیقا همان کاری را که درباره دلالی انرژی در اروپا کردند، در خاورمیانه هم انجام دهند.

دولت آمریکا با هدف تامین گاز و نفت به سایر کشورها با پروژه‌های جدید انرژی روسیه مخالف است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha