• دوشنبه / ۲۳ مهر ۱۳۹۷ / ۰۹:۵۷
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 97072312706
  • منبع : نمایندگی سمنان

گردشگری چقدر آورده مالی برای استان سمنان دارد؟

گردشگری چقدر آورده مالی برای استان سمنان دارد؟

ایسنا/سمنان مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان گفت: صنعت گردشگری این استان، سالانه ۶۰۰۰ میلیارد ریال، برای استان سمنان آورد مالی به همراه دارد.

محمد جهانشاهی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا افزود: در نوروز سال ۱۳۹۷، ورود گردشگر و مسافران نوروزی به استان سمنان، ۱۰۲ میلیارد تومان آورد مالی در حوزه گردشگری برای استان سمنان داشته است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای توسعه گردشگری و سفر به استان سمنان با شعار "سمنان مقصدی تازه برای سفر، ۲۰۲۰" گفت: هدف‌گذاری ما برای سال ۲۰۲۰ و یا ۱۴۰۰، این است که در این فرصت سه ساله، ظرفیت‌های گردشگری این استان به خوبی معرفی شود و در گام اول معرفی شایسته ظرفیت‌های گردشگری این استان در خارج از جغرافیای استان انجام خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان تصریح کرد: در حال حاضر روزانه ۱۰ تا ۱۵ هزار نفر در فرودگاه مهرآباد تهران، پیام‌های و تیزرهای تبلیغاتی "سمنان مقصدی تازه برای سفر ۲۰۲۰" را می‌بینند و در فاز بعدی در فرودگاه کیش نیز این تبلیغات انجام خواهد شد.

جهانشاهی ادامه داد: توسعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی که از مهمترین دستاوردهای دولت تدبیر و امید در حوزه گردشگری بوده است، در استان سمنان نیز به خوبی و با عملکرد قابل قبولی همراه بوده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۶۵ اقامتگاه بوم‌گردی در استان دائر است که این تعداد، طی ۷ – ۸ ماه گذشته دوبرابر شده است و انشاءالله تا پایان امسال به ۱۰۰ اقامتگاه افزایش خواهند یافت.

وی با بیان اینکه حدود ۸۰ درصد از اهداف ما در حوزه اشتغال با راه‌اندازی این اقامتگاه‌ها محقق شده است، تصریح کرد: یکی دیگر از برنامه‌های ما جهت توسعه گردشگری و معرفی شایسته ظرفیت‌های گردشگری استان در خارج از جغرافیای استان، معرفی ظرفیت‌های گردشگری و صنایع دستی از راه فروش صنایع دستی در قطارها است، در مرحله اول، با رجا مذاکراتی انجام شده است و انشاءالله از پایان آبان ماه فروش صنایع دستی را در قطارها خواهیم داشت.

مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان سمنان خاطرنشان کرد: در حوزه صنایع دستی ۵۰۰۰ نفر در ۵۲ رشته در استان مشغول به فعالیت هستند.

این عضو شورای اشتغال استان سمنان با اشاره به ظرفیت کم‌نظیر این استان در حوزه سفال و سرامیک به پیشینه تاریخی این هنر در استان اشاره کرد و افزود: یکی از برنامه‌های ما در این حوزه تبدیل و معرفی استان سمنان به عنوان پایتخت سفال و سرامیک کشور است.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha