به گزارش ایسنا، حسین حکمآبادی در همایش آموزشی ترویجی مدیریت بههنگام باغات پسته در دامغان اظهار کرد: فصل پاییز مناسبترین زمان بررسی تغییرات شوری خاک است.
عضو هیئت علمی پژوهشکده پسته ایران درباره مدیریت پس از برداشت با تاکید بر حفظ جوانههای سال بعد گفت: معمولاً در فصل رشد، تبخیر و تعرق زیاد است و تجمع نمک در منطقه ریشه صورت میگیرد از این رو آبیاری اضافی برای کنترل نمکهای تجمع یافته در فصل خواب ضروری است.
حکمآبادی ادامه داد: در مورد باغات پسته نخستین قدم در فصل پاییز، محلول پاشی باغها با عناصری انجام شود که در استحکام و پایداری و زنده ماندن جوانه های سال بعد مؤثر باشند.
وی در مورد بهداشت باغات این شهرستان با هدف کاهش آفات زمستان گذران (زنبور مغزخوار پسته) و جمع آوری و سوزندان پستههای آلوده هشدار داد.
محسن طباطبائیان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان نیز در این همایش آموزشی و ترویجی با اشاره به میزان سطح باغات زیر کشت پسته اظهار کرد: در شهرستان دامغان ۱۵ هزار هکتار باغ پسته وجود دارد. ۱۳ هزار و ۵۰۰ هکتار از این باغات مثمر است و امسال حدود تولید ۴۰۰ تن پسته خشک در استان تولید شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان درباره روشهای نوین آبیاری در باغات این شهرستان نیز گفت: 5000 هکتار از باغات این شهرستان به صورت کم فشار و تحتفشار ابیاری میشود.
انتهای پیام
نظرات